Italia! (UK)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (5 röster)

Produktbeskrivning

Italia! (UK) tidning

Italia! (UK) är tidningen för dig som älskar Italien och vill uppleva mer av dess kultur, mat, resor och livsstil. Deras innehåll är aktuellt, kreativt, roligt och relevant för deras läsare, som vill upptäcka och njuta av det bästa av det italienska livet.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du läsa om spännande artiklar och reportage om de mest intressanta och vackra platserna, personerna, händelserna och utvecklingarna inom den italienska världen, från historia och konst till mode och design. Du får också tillgång till läckra recept och tips som skapats av ett team av professionella kockar, matkritiker och fotografer. Du får även följa med på äventyrliga resor och utflykter till olika destinationer i Italien, samt få inspiration och råd om hur du kan planera och genomföra din egen resa.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar Italien och vill lära dig mer om hur du kan skapa och uppleva fantastiska smaker och stämningar, då är Italia! (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar