Tidningen Vi

Denna tidning är på Svenska

4/5 (922 röster)

Produktbeskrivning

VÅR TIDS BÄSTA BERÄTTELSER!
Längtar du efter en annorlunda, modig och nyfiken tidning? Vi är tidningen för dig som är kultur- och samhällsintresserad. Vår journalistik väcker uppmärksamhet och vi fångar ofta trender och tendenser tidigt. I Vi finns alltid något som kan bli utgångspunkt för intressanta samtal och nya tankar. Du får brännande reportage, nära personporträtt, gripande bilder och överraskande snackisar från de vassaste pennorna och de skarpaste fotograferna. Dessutom kan du lyssna på alla texter på vi.se eller i appen.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Ca antal sidor/utgåva: 100
Förlag: Tidningen Vi
Startår: 1913
Chefredaktör: Markus Wilhelmson
Räckvidd: 39200


Vem läser tidningen?

Män: 40 %
Kvinnor: 60 %
Ålder: 40 - 100 år


500 tecken kvar

Chris Bergendorff,
Jag vill bara lyckönska er till ett helt fantastiskt och alltigenom läsvärt nummer med handarbete där ett stort antal kvinnor berättar i text och bild om glädjen av att sticka och brodera. Chris Bergendorff, som numera syr kuddar tillsammans med den norska textilkonstnärinnan Karin Stang
Gunilla Norlén,
Kände inte till tidningen förrän min son var med. Så fint med helt suveräna bilder och genomarbetad text. Jag är prenumerant nu och ser fram emot nästa utgåva!
Helen Flensburg,
Informativ tidning med ett brett register. Läsvärd och ofta med fina foton. Det blir fest i stugan när Vi kommer!
Sylvia,
Många bra artiklar o bästa journalisterna!
Kristina,
Heja Lennart! Helt rätt.
Lennart,
Forts. Nästa artikel Jan Helin orerr om att demokratin är i fara om man lever i en bubbla! Denna människa är högst ansvarig för att yttrandefriheten krymp i Sverige. Han har inte missat ett tillfälle att använda sig av flosklernas floskel "människors lika värde för att sparka nedåt Är ni bortom all sans på VI?
lennart,
Min far gjorde karriär inom kooperationen. Följt utvecklingen från Sveriges överläget största veckotidning från 60-talet och framåt. Fortfarande bra artiklar och så. Men. I senaste numret skriv det om att ämbetsmannen blivit het! Detta i en tid då detta inte är fallet utan precis tvärtom. Artikeln är nog en av de mest korkade jag läst någonsin. Artikeln avslutas med att beviset för den oförvitlige ämbetsmannens återkomst är att det kommer två nya biografier om Tage Erlander i höst; Hej yxskaft!!
Burt Adolfson,
Ärlig.