Kryss & Quiz

Denna tidning är på Svenska

4/5 (162 röster)

Produktbeskrivning

Skulle du kunna spendera varje dag genom att lösa kryss och kluriga quiz? Innehåller andra veckotidningar mer ”övrigt” än korsord? Du behöver inte leta längre – detta är tidningen för dig!

Koppla av med veckans utgåva av Kryss & Quiz eller spendera lite kvalitetstid med en familjemedlem eller vän och lös kryssen tillsammans. Tidningen är fullproppad med kluriga utmaningar för alla nivåer och åldrar.

Du finner även en del sudokus i olika svårighetsgrader – den perfekta hjärngympan exempelvis på bussen på väg till jobbet. Det enda problemet är att försöka komma ihåg att kliva av på rätt busshållplats.

Med hjälp av en prenumeration på tidningen Kryss & Quiz håller du igång hjärnan samtidigt som du får chansen att slappna av. Som prenumerant måste man inte vänta länge på nästa utgåva då tidningen delas ut med hela 52 nr varje år. Tidningen delas ut av Aftonbladet som står som utgivare av tidningen.

Är du på jakt efter en gåva till någon som står dig nära och som älskar att utmana sig själv med hjälp av korsord, quiz och sudoku? Sluta leta och beställ din prenumeration redan idag. Varje gång tidningen dimper ned i brevlådan infinner sig ivern att få sätta igång. Varmt välkommen som prenumerant på den sprillans nya tidningen Kryss & Quiz!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 52
Förlag: Aftonbladet
Startår: 2017
Chefredaktör: Erika Scott


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar

Lena,
Så bra blandning (även om jag gillar korsorden mest).
Margareta,
Toppen!