Nybörjarkryss

Denna tidning är på Svenska

4/5 (420 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 2 maj

Produktbeskrivning

Nybörjarkryss ger dig rolig hjärngympa på lätt nivå och du lär dig snart det rätta sättet att tänka när du löser kryss. Upplev den underbara känslan av att ha löst ett helt korsord på egen hand. Det gör att du genast vill kasta dig över nästa. Tycker du att kryss ofta är för svåra – lös Nybörjarkryss!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Mediafy Magazines AB, Keesing Sverige AB
Chefredaktör: Jonas Nirfalk


Vem läser tidningen?

Män: 22 %
Kvinnor: 78 %
Ålder: 20 - 90 år


500 tecken kvar

Kjell Diener,
Bästa krysstidningen för mig. Men textstorleken kunde vara större och stavningen mer korrekt när jag ska svara. T ex ska inte ordet "och" vara med "k" + många sådana grejor.
Rebecka,
Fick ett nummer av en kompis och kunde faktiskt lösa alla kryss. Lite fick jag klura men det var inte som många andra korsord där man fyller i några ord och sedan ger upp. Äntligen hittade jag korsord för mig.
Mona Engman,
Vad är , sån gillar sånt? 2 bokstäver