Tävla och Vinn

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (761 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
5. 18 april
6. 16 maj

Produktbeskrivning

Tävla & Vinn är hela familjens krysstidning där du hittar lagom kluriga kryss och ordlekar.

Varje nummer innehåller hela 36 sidor fyllda med klurigheter som både utmanar kryssmästaren och nybörjaren. Du hittar dessutom en imponerande prispott i varje utgåva som kan sträcka sig upp till 20 000 kr vilket gör detta tidningen för dig som gärna vill ha en belöning för din möda.

I tidningen Tävla & Vinn förekommer kryss, krypto, sökord, korsord och pussel i en härlig blandning vilket gör att du alltid kommer att hitta något som passar din smak och din dagsform. Beställ din prenumeration idag och se fram emot en helt ny tidning, varje månad, som du kan ha på ditt soffbord eller ta med när du ska ut och resa.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Mediafy Magazines AB, Keesing Sverige AB
Startår: 1990
Chefredaktör: Monika Stålberg


Vem läser tidningen?

Män: 27 %
Kvinnor: 73 %
Ålder: 40 - 99 år


500 tecken kvar

Caroline,
Bästa korsordstidningen som finns. Lite svårare och de lite lättare. Kommer fortsätta prenumerera på denna tidning utan tvekan.
Torbjörn,
Mycket trevlig korsordstidning som vi haft mycket glädje av under många år. Både lätta och svåra korsord. Rekommenderas.
Jamina harki,
Lösa korsord och njuta av sin egen stund till hjärngympa är inget man tackar nej till om man vet sitt bästa
Aina Carlsson,
Som korsordstidning gillar jag Tävla och Vinn mest. Där finns så många typer av korsord , isynnerhet Röda tråden tycker jag är kul, kräver lite extra huvudbry, men jag brukar fixa den. Som prenumerant på ToV i flera år har jag dock aldrig begåvats med någon vinst .