VeckoRevyn

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (881 röster)

Produktbeskrivning

VeckoRevyn är sedan 1935 det solklara valet för den trendmedvetna och unga kvinnan. Tidningen bjuder sina läsare på välskrivna texter, mycket skratt och härlig inspiration.

Med en prenumeration på VeckoRevyn så sätter du guldkant på vardagen.

VeckoRevyn har under den senaste tiden utvecklats till så mycket mer än ett magasin. Det är ett av Sveriges största forum för unga kvinnor med egna tutorials och videoguider. Du får härliga må bra-tips och grymma hacks. Här lär du dig allt om vad som är trendigt och nytt. Både inom modevärlden men också vilka verktyg bloggarna och inspiratörerna på nätet använder för att nå ut till just dig!

VeckoRevyn driver sedan 2009 kampanjen Size Hero – för ett sundare ideal i modebranschen. Redaktionen använder sig av modeller som har olika storlek och form. De retuscherar aldrig modellerna och tackar aktivt nej till annonser gällande exempelvis bantningspreparat och skönhetsingrepp. Redaktionen manipulerar däremot bilder på modeller från catwalken som redaktionen anser speglar ett ohälsosamt ideal genom att retuschera modellernas kroppar större samt märka ut detta i tidningen.

Med sitt stora utbud av mode, skönhet, relationer och kändisliv är VeckoRevyn den självklara vardagslyxen. En prenumeration på tidningen är något du kan unna dig som belöning, tröst – eller njutningsfullt tidsfördriv. Håll utkik efter våra prenumerationserbjudanden och beställ en prenumeration idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB / Mediafy
Startår: 1935
Chefredaktör: Karolina Olovsson
Upplaga: 43600


Vem läser tidningen?

Män: 11 %
Kvinnor: 89 %
Ålder: 16 - 25 år


500 tecken kvar

annonym,
den suger vill hellre ha nåt osm är för alla får barn att tappa leklusten i förtid
Ulrika,
Älskar denna tidningen i förra numret fick man en tanke ställare där det stod om modellernas mörka baksida , var verkligen bra atickel om de..
Natascha,
Den bästa tidningen jag någonsin läst!! Jag är 22 år gammal och kommer läsa denna mååånga år till
Julia (14år,
Haha snart läser 8-åringarna Hus&Hem ;9
Mathilda,
Jag är 15 år och fullständigt älskar denna tidningen :)
Emma,
Kvinnor ? Jag är 14år och älskar tidningen ;)
Lisa,
"Kvinnor i åldern 18-25" kanske mer... 16-25?
Klara,
Jag gillar verkligen denna tidning! Det är något speciellt med den. Men! Lite för mycket sex i den...Mer Mode!
Lisa,
jag gillar veckorevyn för alla roliga bilder de hat fotat på svenska kändisar och långläsningsjobben. det är lite av allt i den.
anonym,
jag tycker att det är en bra tidning och passar för alla
Lina,
Passar tyvärr inte så mycket dem som vill läsa om mode, då borde man välja Elle, för VeckoRevyn har mycket om sex och förhållanden.
Linda,
Vecko Revyn är en jättebra tidning! Jag prenumererar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665