Antiquity

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (13 röster)

Produktbeskrivning

Är du intresserad av arkeologi? Kan du tänka dig att läsa om de stora skatter som Tutankhamons grav dolde? Eller den mystiska datorliknande apparaten som upptäcktes på ett romerskt fartyg som sjönk för över 2000 år sedan? Då är tidskriften Antiquity för dig, då det är en av de ledande tidningarna inriktade på just arkeologi och arkeologiska upptäckter.

Antiquity är en akademisk tidning som är dedikerad till ämnet arkeologi. Tidskriften grundades 1927 av en brittisk arkeolog, och har sedan starten försett arkeologer och andra intresserade med spännande reportage om arkeologiska upptäckter och fängslande bilder av arkeologiska fynd från hela världen och från olika tidsepoker.

Med en prenumeration på denna akademiska tidskrift kommer du att hålla dig uppdaterad om de senaste upptäckterna och får se de senaste utgrävningsområdena. Under läsningens gång tas du med på en resa runt världens alla hörn, allt för att du ska kunna fördjupa dig i olika upptäckter runt om i världen och hur det har påverkat vår värld idag. Du kommer att få läsa om ny arkeologisk forskning, metod och frågor av internationell betydelse i enkelt språk till en bred akademisk publik.

The Antiquity trust, en registrerad välgörenhetsorganisation, ansvarar för magasinet. Tidningen publiceras sedan 2015 av Cambridge university press, med redaktionskontoret baserat på Institutionen för arkeologi vid Durham University.

Följ med oss bakåt i tiden med hjälp av en prenumeration på Antiquity. Du får 6 nummer per år, fullspäckade med intressanta arkeologiska fynd och berättelser.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Prenax AB


500 tecken kvar