Its A Passion Thing (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Its a passion thing tidning

It’s A Passion Thing (US) är tidningen för dig som är passionerad för skapande och livsstil. Dess innehåll är djupgående och inspirerande, och erbjuder läsaren en unik inblick i skapandets värld, från hantverk till digital design och entreprenörskap. Du får även tillgång till personliga berättelser och framgångssagor från människor som har förverkligat sina idéer.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade intervjuer och fascinerande berättelser från skapare och entreprenörer, innovativa och inspirerande lösningar för att göra dina idéer till verklighet, engagerande och tankeväckande artiklar om skapandets konst och dess påverkan på vår livsstil, exklusiva intervjuer och essäer från framstående personligheter inom olika kreativa fält, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest inflytelserika produkterna, tjänsterna och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om skapandets konst och vill fördjupa dig i en värld av passion och innovation, då är It’s A Passion Thing (US) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar