Empire (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (57 röster)

Produktbeskrivning

Empire (UK) tidning

Empire (UK) är en tidning för dig som älskar film, tv-serier och spel. Håll dig uppdaterad om film-, tv- och spelbranschen, få inspiration från kreativa personer och se hur film- och tv-magi skapas.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du recensioner, nyheter och intervjuer från film- och tv-världen. Du får också se exklusiva bilder, bakom-kulisserna-reportage och specialnummer om stora filmer och franchises. Oavsett om du vill veta mer om de senaste premiärerna, de kommande storfilmerna eller de klassiska mästerverken, är Empire (UK) tidningen för dig.

Prenumerationer & Lösnummer

Tidningen Empire (UK) erbjuds som både lösnummer och prenumeration. Beställ Empire och få hem en tidning som är full att spännande bilder och intressanta artiklar från film- och tv-världen.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar

Johan Gerdin,
Uppe i 199 kr/nummer nu..helt galet
Tidningskungen.se,
Hej, Vilken tur att du hittade något som passade dig! Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Tidningarnas förlag bestämmer själva vilka erbjudanden o0ch priser de vill ska finnas på vår hemsida. Ha en trevlig dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Sara Nordström,
Tack för svar. Nu har jag redan köpt prenumeration från Pressbyrån: http://www.pressbyran.se/webbshop/produkt/empire/ De tar endast 69 kr per nummer + 5 kr frakt. Vet ni hur det kan vara sådan skillnad, varför ni är så enormt mycket dyrare? Det kan ju inte vara många som vill betala ert pris, ni måste ju förlora på detta.
Tidningskungen.se,
Hej Sara, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Utländska tidningar kostar ofta lite mer än en svensk tidningsprenumeration. Tidningarnas förlag bestämmer själva vilka erbjudanden de vill ska finnas på vår hemsida. Om du önskar något erbjudande som inte syns på vår hemsida ber vi dig kontakta tidningens förlag så kan de hjälpa dig med din beställning. Kontaktuppgifter finner du nedan: Empire Press Stop Online AB 086529020 online@press-stop.se Trevlig helg! Hälsningar, Tidningskungen Kundtjänst
Sara Nordström,
Det blir 155 kr per nummer, hur kan ni ta så mycket? I butik kostar de 69 kr.