Viaplay Medium

4/5 (27 röster)

Produktbeskrivning

Viaplay Medium i 3 månader till priset av 1.

Med Viaplay Medium kan du streama serier och sport till din dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Viaplay Medium är en perfekt present till dig själv eller till någon annan som älskar sport och underhållning.
Med Viaplay Medium får du tillgång till ett brett utbud av sportevenemang, inklusive Bundesliga, UFC, Vintersport, UEFA Europa League, DP World Tour och mycket mer. Prova Viaplay Medium idag och upplev en värld av obegränsad underhållning.

Massor av underhållning för hela familjen
- Det största utbudet av nya filmer - 300 filmpremiärer per år
- Svenska och internationella toppserier
- Massor av innehåll för barn – både film och serier
- Streama Viaplay i hela EU – Innehållet finns tillgängligt offline
- Livesport i världsklass

Streama direkt eller ladda ner och titta offline. Perfekt på resan eller när du vill ha en stund för dig själv.
Titta på Viaplay direkt i appen på din smarta device.

Återbetalning samt ångerrätt för streamingtjänster och digitala produkter och tjänster Som köpare av en värdekod på en digital produkt eller streamingtjänst har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från köpdatumet. Detta gäller så länge värdekoden inte har lösts in. När inlösen skett går det inte att ångra köpet då koden är förbrukad. När en värdekod är inlöst kan den inte överlåtas till någon annan. De värdekoder Tidningskungen.se säljer går bara att lösa in på respektive tjänsts svenska sajt.

Gäller för nya Viaplay-kunder. Max 1 beställning per kund/hushåll och per 12 månaders period. Efter tre månader fortsätter Viaplay för 399 kr/mån. Avsluta när du vill. Ingen bindningstid.
Har du redan ett Viaplay-konto?
Då är det viktigt att du avslutar abonnemanget först så att du inte blir dubbelt debiterad. Därefter rekommenderar vi dig att skapa ett nytt konto hos Viaplay för att kunna nyttja detta erbjudande. Information om hur du skapar ett nytt konto kommer i din orderbekräftelse.

Land: Sverige
Leverantör: Viaplay


500 tecken kvar