Fokus

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (700 röster)

Produktbeskrivning

Förstå vad som händer innan det händer – upptäck Fokus.

Vårt löfte till läsarna är att ta vid där Facebookflödet och morgontidningen slutar. Fokus försöker se samhället från ett makroperspektiv och bringa klarhet i allt från regeringsbildningar, brexit och Donald Trump till Svenska Akademien och nollränta. Men även berätta om de senaste forskningsrönen och de aktuella författarna.

Veckovis, med 41 nummer om året och digitalt vill vi vara ditt sällskap genom att försöka hålla vårt löfte. Förhoppningsvis hittar du alltid något i tidningen eller på sajten som väcker din nyfikenhet. Vi tror att det är mixen som gör Fokus spännande och relevant, både på papper och digitalt.
Vi vill leverera insikten, eftertanken och bakgrunden. Lika viktigt: Fokus vill ge en idé om vad som väntar runt hörnet. Om vart världen är på väg.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 41
Förlag: FPG Media AB
Startår: 2005
Chefredaktör: Jon Åsberg
Upplaga: 26700


Vem läser tidningen?

Män: 55 %
Kvinnor: 45 %
Ålder: 30 - 50 år


500 tecken kvar

Stefan Andersson,
Har prenumererat förut och funderar på att göra det igen. Alfreds recension här övertygade mig. Extremhöger OCH antifeminism? Sign me up!
Alfred Jonsson,
Utnämningen av Jens Ganman till Årets Svensk är ett tydligt bevis på hur Fokus inte längre hymlar med sina extremhöger åsikter. Ganmans "satir" är rasism, transfobi och anti-feminism från början till slut. Rekomenderar ej till någon med sans och vett.
Jonny,
Bra kvalitet, speglar samtiden, seriöst.
Per,
Vettiga analyser och nyheterna känns up-to-date.
Anton,
Sverige i ett nötskal.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665