Idrott & Kunskap

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (172 röster)

Produktbeskrivning

Låt oss presentera Sveriges första populärvetenskapliga tidning om idrott.

I tidningen Idrott & Kunskap kan du ta del av de senaste rönen från världsledande forskning om just idrotten och hur den påverkar våra liv presenterat på ett lättillgängligt sätt.

Tidningen bevakar ämnen inom idrottsforskningen som fysiologi, historia, medicin, psykologi och näringslära. Här framöver kommer tidskriften även att fokusera mer på nordisk idrottsvetenskap. Alla de nordiska länderna delar mycket av sin forskning med varandra och har intressanta samt inspirerande projekt på varsitt håll som vi alla kan lära oss utav.

Tidningen Idrott & Kunskap har funnits sedan 2004 då chefredaktör Christian Carlsson äntligen följde sin dröm att starta en tidning. Tidningen ges ut med 6 nr per år och är den perfekta prenumerationen för både dig som arbetar, studerar eller är allmänt nyfiken på ämnet idrott.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Idrott & Kunskap Sverige AB
Startår: 2004
Chefredaktör: Christian Carlsson


500 tecken kvar

Ludee,
Otroligt intressant läsning
Nemrac ,
Så bra, perfekt för idrottsstuderande student
Tobias,
Den innehåller inte forskningsresultat som man säger, utan riktar sig snarare till forskare. Ämnen som tas upp är forskningsanslag, intervjuer med forskare, politiska beslut som rör idrott och personporträtt av idrottsmän/kvinnor. Inte så mycket om forskningsrönen alltså.
Gennaro,
En super tidning som alla bör ha hemma. Oavsett om du är väldigt insatt inom idrott eller bara vill veta bättre. Funkar för alla!
Johanna,
fin tidning, gillar den mycket