Minnenas Journal

Denna tidning är på Svenska

2.5/5 (523 röster)

Produktbeskrivning

Minnenas Journal berättar om 1900-talets vardagshistoria, om arbetet, maten, kläderna, nöjena och traditionerna förr. I varje nummer skriver vi om:

• Folkkära filmstjärnor & artister från förr
• Älskade recept från en svunnen tid
• Hantverk & landskapstraditioner
• Gamla redskap, bilar & traktorer

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Svenska Media Docu AB
Startår: 2010
Chefredaktör: Karl Zetterberg
Upplaga: 15900


Vem läser tidningen?

Män: 25 %
Kvinnor: 75 %
Ålder: 40 - 99 år


500 tecken kvar

Ullis,
Bästa tidning. Andra tidningar innehåller ju bara massor av korsord
Susanne,
En underbar tidsresa, och ett fantastiskt verktyg som väcker minnen för ex demenssjuka.
Leo Enforsen,
Fantastisk tidning, intressant för mig som är ung och får reda på mycket nytt om 1900-talet. Rekomenderat till alla mina vänner! Keep up the great work!
strömber sven-olof 230630832,
MJ är en toppen tidskrift jag hittar allt som intresserar mej från förr om jazz och hur man levde om fordon o.s.v.
LGO,
Det om dräkter och Operan var intressant t.ex., har inte läst något exemplar, endast tittat lite, men verkar intressant om man är intresserad även av t.ex. teater etc år tillbaka. Säkert intressant läsning (har inte läst ngt ex ännu)
Ankan,
Beställer alltid MJ till min pappa i julklapp.Han älskar tidningen och blir alltid lika glad när ett nytt nr kommer i brevlådan.
Björn Hansén,
Utan konkurrens...Sveriges bästa tidning!
Tage,
Alltid något nytt och spännande med ovanlig vinkel.
Jan Göransson,
Toppen att lära sig om den svenska historien på detta sätt.
Maj Kolskog,
En helt fantastisk tidning. Njuter varje gång den kommer. Nu ska min systers man få den som present när han fyller 70 år.
Marianne Eriksson,
Mycket att läsa och väldigt intressanta artiklar. Men i nr.1 -16 är det en bild på Siw Erics, Sven Lindberg, Börje Ahlstedt och en annan kvinna som Ni tydligen inte visste att det är Maj-Britt Nilsson! Med vänlig hälsning. Marianne
Jan Hansveden,
... lite till höger ner på sidan. Whaa!whaa! tänkte jag vad är detta för tidning? Blev genast totalt störtkär i denna tidskrift vid namn Minnenas Journal nr 2 annu 2015 ... bläddrade igenom denna kunde inte vika ihop den och släppa den ifrån mig. Lånade hem den och ny är jag en lycklig prenumerant
Jan Hansveden,
....fortsättning. Rönngårdens äldreboende och mysar sig. Jag var där på besök igår ... tillsammans med all skratt slår jag en blick på lilla bordet mellan oss och ser något nostalgiskt ligga där... en tidning en vacker kvinna med rött läppstift ett bildverk från typiskt 1940 tal... Ted Gärdestad ...
Jan Hansveden,
Jag har läst Det Bästa (Reader's digest ) i över 50 år ... farsan hade den i vårt hem här i Landskrona där jag växt upp. Han frågade alltid har du läst nått ur Det Bästa? nja lite sa jag... jag läste naturligt vis alla reportage och all den fina fakta artiklar som fanns där. Nu sitter han på Rönn..
Eva,
Min mamma,83 år, är så glad för tidningen som kommer i lådan. Bästa julklappen tycker hon.
Kristin,
Jättebra tidning.Min mamma fyllde 100 år i Augusti,och jag tog med tidningen till henne. Och hon tyckte också den var bra,särskilt att läsa om de skådespelare o filmstjärnor som också skulle fyllt 100 år.
Gunnar Kalmér, 2015-02-06,
En fängslande tidning som väcker minnen till liv.
Lilian Jonsson,
TIPS! Mina föräldrar fick Minnenas Journal i julklapp en gång. Därefter har de önskat en förlängning av den varje år där efter. Toppen när de som alla andra äldre har det mesta. Till och med min far, som aldrig läser annars, gillar den här tidningen väldigt mycket. Ett tips till de som sliter sitt hår inför julen.
Gunilla Linden,
jättebra tidning
Tidningskungen.se,
Hej Lasse! Kontaktuppgifter till Minnenas Journal finner du nedan: Minnenas Journal LRF Media AB 08-588 366 00 pren@lrfmedia.lrf.se Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Lasse Carlsson,
Jag vill ha mailadressen till minnenas journal.
Maj Hedin,
Jättetrevlig läsning!!!
Ingrid Tranqvist,
Helt underbar nostalgi
Rose-Marie Johansson Wärskog,
Men.... vad härligt roligt....
Bottina,
Härlig tidning! Och vilken papperskvalitet - som en blandning av lärft och ylle ungefär. När jag läser den känner jag mig som 93 igen, fast jag bara är 47!
Bullen 10 år,
Min tining säjer inte hej i brevlådan. Varför gör den inte det? Min pappa säjer att dom inte ska trycka den längre utan skriva ut på kopiatorn på kontoret. Men papperkvaliten ska vara så härlig då med. Som vanligt kan man slå in sina sillbullar i den före man går till skolan.
Anna 22 år.,
Det är verkligen höjdpunkten på månaden när ett nytt nummer av MJ säger hej i brevlådan. Så himla mysig tidning och fina bilder. Älskar att sidorna är i sådan härlig papperskvalitét också. Hoppas att tidningen inte slutar tryckas bara, nu när man äntligen hittat sin favorit i hyllan.
Sven-Arvid,
Ja, jag minns! Men jag kommer inte ihåg vad. Och jag röstade också på SD.
Kenneth,
ett måste för jag som gillar så mycket sverige från igår. Å jag är en bra nationalist
pixi-jo,
underbar underbar tidning för oss old styl fahionister...jag e bara 30 år och jag älskar denna tidningen
Ulla,
Grattis till en jättebra tidning som alla åldrar gillar.Bästa tidningen som finns tycker jag.Fantastiska bilder och igenkännande med ett leende...Gillas av både män och kvinnor.En tidning perfekt för sjukhusmottagningar,frisersalonger och som kan ge glädje åt många även om man inte förstår språket.
Olle,
En av de bästa nystartade tidningar som kommit.
Lolita,
Har köpt varenda nummer av denna tidning sen första nummret och man behöver inte vara gammal för att tycka om den.
carita ,
Köpte den i februari..härlig tidning MEN ett nytt nummer har ju kommit ut nu (1a mars) den finns inte att inbringa i någon affär där jag bor (hägersten stockholm) Varför?
Annika,
En m mycket trevlig tidning som jag läser själv och har givit i present som prenumeration. man kan min själ vara under 40 och ändå uppskatta vardagshistoria. För min del - hellre detta än WWII!
Roger,
Hur kul som helst! Om du är intresserad av att veta mer om hur det var förr, berättelser, bilder och nostalgiska igenkännligheter, så är det här en klockren tidning för dig!
Fia,
Gammelmormor tyckte den var mycket bra!
Katta,
Underbar tidning som borde finnas på alla äldreboenden. Jag införde den på mitt jobb och den är mycket uppskattad!
Maggan H-L,
Underbar tidning . Jag använder den i mitt arbete med demenssjuka personer i reminiscense arbete på ett äldreboende
Irene C,
Jättemysig tidning! Rekommenderas starkt för alla med en nostalgisk läggning. Även min 15-åriga dotter gillade artkeln om underklädernas historia.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665