Dagens Nyheter

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (3883 röster)

Produktbeskrivning

DN Prenumeration - Håll dig uppdaterad och insatt

Dagens Nyheter eller DN, grundades redan 1864 och är idag Sveriges största morgontidning. Med DN:s kvalitetsjournalistik får du djuplodande reportage, spännande intervjuer, och vass bevakning av dagens största frågor. Allt på både lokal och global nivå.

DN:s prisbelönta skribenter och fotografer rapporterar från händelsernas centrum i hela världen. Den här tidningen ger ett brett utbud där du som läsare får en härlig blandning mellan allt från nyheter till ekonomi, kultur och sport.

DN Tidning
En av de stora födelarna med en DN prenumeration är att du som läsare kan välja ifall du vill få hem tidningen i brevlådan varje dag, varje helg, eller prenumerera helt digitalt. Det innebär att du som läsare verkligen kan anpassa hur ofta du vill få din dn tidning.

Med en digital dn prenumeration kan du läsa alla artiklar direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Obegränsad digital tillgång ingår nämligen i alla papperstidningsprenumerationer. Skriv in ditt område och starta din Dagens Nyheter prenumeration redan idag!

Funderar du på att ge bort en prenumeration till en vän? Ta del av samma kampanjerbjudande och beställ DN som gåva.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 355
Förlag: Dagens Nyheter AB
Startår: 1864
Chefredaktör: Peter Wolodarski


500 tecken kvar

Kalle,
Avslutar min prenumeration då jag tycker tidningen mer och mer består av vinklad propaganda och inte längre journalistisk granskning.
Christer,
Otroligt dyr morgon tidning !!!
Hans,
Vårt hopp i antidemokratoska tider!
Elisabeth ,
DN producerar inte journalistik Längre. Denna tidning är pinsamt dålig.
Gustav,
Avstå från denna tidning. Det finns bättre utrikesbevakning i internationell press och inrekespolitiskt än detta en starkt politiserad produkt, långt ifrån vad som skapades under Herbert Tingstens lysande tid som chefredaktör för denna tidning.
Sven,
En usel tidning. Den har förfallit på ett häpnadsväckande sätt. I dag är Svenska Dagbladet en betydligt bättre tidning. Det har också visat sig att denna tidning har producerat fake news.
Patrik Vanneerberg,
Mycket bra och påläst. Vi behöver medier som ifrågasätter och därför är det nya mediestödet livsviktigt så att vi inte hamnar i en Orbansk diktatur som de flesta i detta kommentarsfält verkar vurma för.Fortsätt med er viktiga bevakning
Mina,
Tyvärr för borgerlig och utrikesjournalistiken följer bara NATO-linjen utan kritiskt tänkande
Magnus,
Väl genomarbetad, liberal och demokrativärnande. Dyrt men viktigt med tidningen.
Anders,
Helt utan konkurrens – DN är Sveriges bästa dagstidning och leds av Sveriges bästa chefredaktör: Peter Wolodarski, som alltid håller sig till sanningen och förstås hatas av rasister och Sverige(o)demokrater.
Christian,
Driver en tydlig politisk agenda, känns inte som en trovärdig tidning längre.
Sonata,
En "PK" tidning, man kan nog inte säga så mycket mer. Wolodarski har tagit ett hårt grepp om tidningen och sprider bara "vinklade och bekväma" sanningar. Saknar ett helhetsperspektiv. Tappat känsla av vad som är "friskt och sunt".
Erik,
Alldeles för ojämn för att vara läsvärd. Flera av de gamla skribenterna som närmar sig pensionsåldern håller måttet, men återväxten är klen. Tristast är ändå tidningens kampanjjournalistik, oavsett om det gäller Akademien, miljön eller tågresande - rätt eller fel, men tonfallet är inte avsett för tänkande människor.
Gun,
Hade DN inte bestått 90% utav stockholm så hade man fortsatt läsa. Men känns som man läser en lokaltidning från stockholm som säger sig vara rikstidning, nja för mycket pengar för o veta ointresanta saker om stholms regionen.
Gert Bengtsson,
Jo, papperstidningen är oslagbar.
Christer Poijes,
Papperstidningen är helt överlägsen att läsa jmf med på datorn då överskådligheten går förlorad, dessutom lätt att ta med var som helst och fungerar även vid strömavbrott och kan tom tända brasan, frånsett det utomordentliga redaktionella och journalistiska arbetet som utföres av all DN:s personal.
Dalal,
Bra.
Aron Axelsson,
Mycket bra läsning för mycket pengar - kunnigt, seriöst, balanserat - svårt att vara utan DN till morgonfikat.
Ali Ahmadi,
Väldigt bra tidning.
Mats Vikander,
Bästa tidningen. Kommer att köpa ett år till.
Bo Malm,
Intresserad av sakliga ledare med kompetenta skribenter? Har läst DN igen efter något år. Köp SvD istället. Wolodarski är fortfarande ett sänke för tidningen. Borde bli redaktör för Aftonbladet i stället. DN är också alltför Stockholmsinriktad för att vara en rikstidning. GP är ett starkt alternativ till DN med Alice T som politisk redaktör - Sveriges bästa ledarröst tillsammans med SvD:s ledarredaktion. En mycket bra ledarredaktion har också Nya Wermlandstidningen.
Carina,
Tyvärr är det för mycket pengar för för lite tidning. DN har blivit alldeles för dyr. Synd för det är trevligt att läsa den till frukost
Arnold Mellgren,
Drar mig för att prenumerera på DN ytterligare en tid. Har haft tidningen under korta perioder men tycker det är sorgligt att inte DN är en tidning med borgerlig prägel längre. Devisen "Liberalt obunden" gäller knappast under Wolodarskis ledning.
Lennart,
Har DN Digital idag, men saknar papperstidningen. För några få år sedan kunde man få den till ett specialpris på 1600-1700 kr för 6 månader. Nu har den blivit alltför dyr. Tråkigt! Läser inte så mycket i digitalutgåvan, så jag har sagt upp den. Sänk priset på papperstidningen Wolodarski!!!
Johanna,
Hade DN under en period och trivdes bra med den. Dock har jag inte ens råd med en helgprenumeration längre då priset har gått alldeles för mycket över min ekonomiska smärtgräns.
U Vikholm,
Lättläst och trevlig dagstidning!
Peter Andersson,
Mångsidig, djupgående och seriös
Jan M,
Alldeles för dyr! Dessutom mycket köpta nyheter och få egenproducerade.
Petterus,
Tidningen har blivit en skvallerblaska som även kommer med osanningar.
Guran,
Bra nyanserad tidning med faktakoll. Inte 'fake news' utan rediga och kritiska journalister till skillnad fran aftonbladets dravel och elaka drev
Staffan,
Sorgligt med DN:s förfall sedan Wolodarski tog över. Den mest politiskt korrekta vinklade jounalistiken jämte SVT..... Ingen borgerlig tidning längre. SvD har vissa höjdare till skribenter men en kulturdel som alltför mkt liknar AB och DN.... Tur att det finns alternativa media på nätet, om än på andra språk. Särskilt intressant med dnsk och norsk och finsk rapportering om Sverige!
Thor Rosenqvist,
En bra tidning - men blivit för dyr för en fattig pensionär.
Gördis J,
Super bra tidning, härlig helg läsning för hela familjen, debatter, kultur mm.
Göran Hasselskog,
DN har förändrats radikalt under Wolodarskis ledning och till det sämre. Så länge tidningen levererar positivt ekonomiskt resultat få han fortsätta. Det innebär att tidningen kommer att bli hemskt dyr för de flesta, om du vill läsa en papperstidning. Jag hade föredragit en betydligt tunnare tidning med sakliga och välskrivna reportage vad som händer i världen inte hemma hos reportage av enbart social karaktär där tidningen framstår i sin helhet som en kulturbilaga för vänsterjournalister.
Jan Lund,
DN har de senaste åren blivit en åsiktsfabrik för den nya ledningen av redaktionen och helt slutat med att leverera nyheter som nyhet.
Hans Hamacher,
Min recension ,som beklagade DNs vänsterkurs under Wolodarskis ledning, fastnade tydligen. Jag var ändå trogen prenumerant i över 30 år.
Olle,
Bred och öppen tidning som följer såväl det nationella som det internationella. Gratis är den dock inte....
Hans Hamacher,
Var prenumerant i 30 år, men inte nu längre. Saknar gamla DN. Under Wolodarskis ledning har DN blivit en tidning till vänster om Aftonbladet.
Acke,
En mycket bra tidning.
Marianne Herrmann,
Tycker DN är en jättebra tidning!
Henrik,
DN är tyvärr inte vad den har varit och efter provprenumerationen får det vara nog. Tidningen verkar ha blivit ett organ för dom "rätta" nyheterna och åsikterna och vill man veta ocensuretat vad som händer i verkligheten måste man ändå läsa en annan tidning. En riktigt katastrofal försämring bara på några år. Aldrig mer DN för någon som vill veta vad som händer i Sverige. Riktigt trist faktiskt för vissa delar är fortfarande riktigt bra.
Bo Malm,
Provprenumererar just nu. Mitt intresse är av ledarsidorna/debatt Ser då att DN från min horisont tycks ha blivit ett slags regeringsorgan för s, mp och vpk i sina åsikter under Wolodarskis ledning. Välj hellre SvD eller GP om du som borgerlig väljare vill ha borgerliga åsikter att ta ställning till och fundera över. Annars går det ju alltid bra att läsa Aftonbladets ledare.... Glöm dessutom aldrig DN:s "Caremaskandal", som DN aldrig bett om ursäkt för.
Sven Persson,
Jag betalar gladeligen för DN när den åter börjar spegla nyhetsvärlden på ett neutralt sätt enligt din egen devis "Liberalt obunden". En hel del journalister och chefer måste gå först.
Ingvar Andersson,
"Trolltidning" inte ett ord sant i denna blaska.
Rolf Carlsson,
Går ej att ge denna tidning en (1) stjärna då är det bättre att prenumerera på KFLM r Flamman.
Jan Helmersson,
Har just tagit en provprenumeration (helger) och är supernöjd. En otroligt bra tidning som alla borde läsa oberoende av politiska åsikter. Har tidigare prenumererat på SVD som också var bra men DN är ett hack bättre. TACK från mycket nöjd kund. Jan H
Sverker,
En dagstidning som inte delas ut i Lidköping är väl inget att ha. Svenska Dagbladet kommer i brevlådan varje morgon.
Johan Hellstrand,
Hade DN som mitt husorgan under hela min Stockholmstid, från 1971 - 2009. Fann då att tidningen gav mig den information jag behövde och jag noterade att man på debattsidorna släppte fram många inlägg från politiska motståndare. Men i och med Wolodarskis inträde som chefredaktör har tidningen förvandlats - provprenumerationer efter 2009 har verkligen inte inbjudit till någon fortsättning. Väldigt tydligt att man valt att politisera sin nyhetsförmedling och att man inte publicerar obekväma åsikter
Lasse,
Djupgående, omfattande. Lita mer på DNs nyanser,till skillnad från diverse trollsiter på nätet.
ninni högberg,
Alltid hittar jag något som är intressant. Duktiga journalister!
Torbjörn,
Bra grävande journalistik, hög kompetens och oräddhet att debattera. Tydligen blivit kontroversiellt att hålla fast vid normal standard.
Roger B,
DN har på senare år blivit mer och mer vänstervriden. Varje dag minst en negativ artikel om SD. Har varit prenumerant i mer än femtio år, om inte Cronemans härliga inlägg fanns skulle jag avsluta min prenumeration.
Mattias,
DN behövs lika mycket nu som under kriget för att stå emot de fascistiska framryckningarna som inte minst ges utrymme i kommentarerna nedan. Stå upp för humanismen!
TW,
Kvalitetsjournalistik med tydlig åtskillnad mellan nyhetsförmedling, grävjournalistik och åsikter. Ambitiös satsning på djupare reportage.
Mårten,
DN håller stilen och lögnen stången! Prenumerant sedan 40 år.
Tompa,
Håller med Rune, DN har blivit en patetisk PK-smörja med undantag för sporten och Rocky, vilka är bäst i respektive klass.
Magnus,
Utmärkta reportage och journalistik i toppklass. Till skillnad från alternativ media kastar de sig inte över sensationella "nyheter" för att få extra träffar på nätet utan tar sin tid och gräver efter sanningen.
Thomas E,Lund,
Satsar på åsikter istället för neutral nyhetsförmedling. Det kan man ju inte betala för, åsikter.
Viktorsdotter,
Från kvalitetstidning till en megafon för politiskt korrekthet och jädrans daltande med allt. Från nyhetstidning till ömkande organ för den egna journalistkåren. Fy tusan! Ta bort PW.
Rune,
DN har under Wolodarskis ledning förvandlats till en PK-megafon. Skulle aldrig drömma om att återuppta min prenumeration på en tidning som förr om åren var en favorit.
Klas,
DN har verkligen skärpt till sig och levererar bra reportage. Återupptar min prenumeration.
Sture Björk,
DN är en mycket bra dagstidning. Svenska språket används på ett bra sätt och därför är DN en läsvärd tidning som mig bra nyheter.
Bo S,
Efter att i alla tider ha varit en kvalitetstidning med öppen och mångsidig debatt, har DN tyvärr blivit en megafon för politiskt korrekta åsikter och rysshat.
Roger,
När jag bodde i Uppsala hade jag ganska ofta en prenumeration på DN men när jag sedan flyttade till Gävle så valde jag att inte längre prenumerera på DN (eller SVD). Orsaken är att man får en sämre tidning till ett högre pris än om man bott i Stockholm/Uppsala. Nyheter efter ca kl 19 kommer inte med på vardagar (t ex sportreferat). Därför ger jag endast två stjärnor annars hade det blivit fyra stjärnor.
Bo Andersson,
DN är verkligen Sveriges ledande tidning. Känns som en världstidning.
Ulla Svensson,
Sveriges bästa morgontidning
Reinhold Hellgren,
Min flickvän prenumererar och vi läser med förundran och beundran över så varierande, välskrivna och intressanta artiklar och reportage. Tänk bort DN och medialandskapets växtlighet tappar sin färg.
monika,
DN är en toppentidning för den som vill följa med i samhällsfrågor. Skulle inte kunna vara utan den!
Ulf Löfgren.,
Jag är uppvuxen med DN och började läsa den som 10-åring.
Wille,
Skönt att ha DN att bläddra i på morgonen, bra debatter och bra nyheter.