Jaktmarker & Fiskevatten

Denna tidning är på Svenska

4/5 (421 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
7. 26 juni
8. 25 juli
9. 28 augusti
10. 26 september
11. 30 oktober
1. 27 december

Produktbeskrivning

Jaktmarker & Fiskevatten är tidningen för jägaren som även gillar att fiska. Som prenumerant får du många spännande reportage från Sverige och övriga Norden. Tidningen testar de hetaste vapnen på marknaden. Vi presenterar läckra viltrecept och ger råd om vilken dryck du ska välja till viltmaten. Förutom de bästa tipsen om jakt och fiske får du massor med läsning om jakthundar, utrustning samt mycket mera.

Tidningen grundades redan år 1913 och kommer ut med 11 nummer per år.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: Jakt & Fiskejournalen i Sverige AB
Startår: 1913
Chefredaktör: Anders Ingvarsson


Vem läser tidningen?

Män: 96 %
Kvinnor: 4 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Karl Jonsson,
Fantasiska reportage! Mycket bra tidning.
Jens Peter Nørgaard,
Jaktmarker & Fiskvatten er jättebra , men deter jävle svart at få betalt tidningen her i Danmark! Har ni inte et dansk bank eller et dansk giro ? Jens Peter Nørgaard Rulkedalen 66 5260 Odense S Danmark