ToppHälsa

Denna tidning är på Svenska

4/5 (813 röster)

Produktbeskrivning

Topphälsa är tidningen för dig om älskar träning och hälsa. Tidningen ger dig tips på nya övningar för styrka, kondition och avslappning men du hittar också steg-för-steg guider för att få bäst resultat av de gamla klassikerna. Med en prenumeration på Topphälsa får du spännande reportage om andra som delar ditt intresse. Lär dig av proffsen och inspireras av nybörjarna!

Topphälsa guider dig också till det senaste modet inom träningsvärlden. Vilka kläder har bäst kvalité? Vilka kläder lämpar dig mest för inomhus och utomhusbruk? Och vilka trender är det som är hetast på gymmet? Direkt ner i brevlådan kommer en fullspäckad tidning med hälsa, träning, kosthållning och skönhet Som prenumerant på tidningen Topphälsa får du dessutom roliga resereportage och artiklar om hur du kan träna och se världen, på samma gång!

Ta med tidningen till gymmet och glöm tiden på crosstrainern. Beställ Topphälsa idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: Bonnier News AB /
Startår: 2004
Chefredaktör: Karin Nordin
Räckvidd: 50600


Vem läser tidningen?

Män: 12 %
Kvinnor: 88 %
Ålder: 25 - 50 år


500 tecken kvar

Annika,
Nja, jag tycker att tidningen är sådär. Visst finns det en del bra träningstips och recept men det är även mycket trams. Mycket rosa, flera sidor med träningsmode och övningar där en tjej står med 1:kilos hantlar. Då läser jag hellre Body där man tar upp träning, på riktigt. Vilket passar mig bättre som satsar på att öka i muskelmassa och inte är rädd för att ta i.
Camilla,
Härlig tidning!
Anna,
Säger upp min prenumeration efter flera år. Tidningen har flyttat fokus från träning och att må bra till trenddieter, utseendefixering och trams.
L8,
rosa rosa rosa.. näe ingen premunation från mig. Vill inte ha rosa jacka el rosa lurar.Tittar in när ni har nått för mig.
Anke Nielsen,
Fick tidningen på Tjejmilen i New York och tycker att den är jättebra. Mycket varierande , bra tips och information. Att vi sedan fick träffa Parmela Andersson, denna fantastisk positiva och sprudlande tjej med så mycket energi blev en bonus.
Isabelle Öberg,
Topphälsa är en jättebra tidning! Full av inspiration! Skulle vilja ha ett nytt löpningsspecial, missade löpningspecialet förra numret...
nansi,
jag undrar om varför går inte resan till Portugal från Göteborg
Erika,
Tidningen anser jag var den bästa i sin genre - mycket inspirerande. Tar upp det mesta som rör kropp och hälsa. Mycket trevlig läsning.
Zarah,
Bra tidning med många intressanta och inspirerande artiklar. Jag gillar att de har en expertpanel som vågar sticka ut hakan. Dock minus för dåligt språkbruk.
Anna,
En tidning som inspirerar den som vill rå om sig själv lite mer. Inspirerar till träning, matlagning och ett hälsosamt liv. Underhållande o trevlig läsning.