Mama

Denna tidning är på Svenska

4/5 (917 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
2. 18 januari
3. 22 mars
4. 31 maj
5. 02 augusti
6. 04 oktober
7. 15 november

Produktbeskrivning

Mama är din så kallade "egentid deluxe" och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor runtom i Sverige. Med en prenumeration på tidningen Mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav och helt fokusera på dig själv en stund. Ta del av härliga mode- och skönhetsreportage, inspirerande läsning för dig som går i väntans tider eller har barn och självklart – de bästa tipsen som gör ditt mammaliv både lite glammigare och lite roligare. Du får allt detta plus intervjuer med massor av inspirerande mamas som dig själv!

Tidningen kommer ut med 8 nr varje år och delas ut av Bonnier Magazines & Brands. Chefredaktören för tidningen är Louise Bratt Tidmarsh. Passa på att beställa hem tidningen Mama till kampanjpris redan idag – du kommer inte att bli besviken!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Bonnier Magazines & Brands AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Louise Bratt Tidmarsh
Upplaga: 25600


Vem läser tidningen?

Män: 15 %
Kvinnor: 85 %
Ålder: 25 - 44 år


500 tecken kvar

Lisa,
Dåligt innehåll
Lina ,
Ytlig och trist tidning. Mest reklam.
Linn,
Stärkande, peppande, smart vän till alla mammor!
Ulrika,
Dum och fjantig, samma teman på repeat och på väldigt basic nivå.
William Corr,
Bra heja heja!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665