Copy No1 (FR)

Denna tidning är på Engelska

5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Copy NO1 tidning

Copy NO1 är tidningen för dig som är intresserad av mode, konst och teknologi. Deras innehåll är banbrytande, originellt och intelligent för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av den samtida kreativiteten, från fenomen, personligheter och verk i varje nummer. Med AI-genererade modebilder kan de tänja på gränserna för vad som är möjligt inom mode Du får också bidrag och insikter från toppkreatörer över hela världen, nya trender och mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från den globala kulturscenen, djärva och innovativa idéer för att uttrycka din egen personlighet och stil, stimulerande och provokativa artiklar om teknologins historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända konstnärer, experter och ikoner, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den modemedvetna, konstnärliga och teknologiska världen och vill fördjupa dig i den banbrytande och intelligenta världen, då är Copy NO1 tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Frankrike
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar