Damernas Värld

Denna tidning är på Svenska

4/5 (865 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
10. 19 augusti
11. 9 september
12. 30 september
13. 21 oktober
14. 18 november

Produktbeskrivning

Damernas Värld har sedan mitten av 40-talet varit en trendsättare med full koll på mode och skönhet.

Den huvudsakliga målgruppen är kvinnor från mitten av 20-årsåldern och uppåt, och det breda innehållet blandar tester av skönhets- och makeup-produkter, reportage om spännande människor, shoppingtips och mycket annat. Som modemagasin finns det få – om ens någon – tidning i Sverige som har haft större inflytande än Damernas Värld är. Det en institution när det kommer till mode. Priset Guldknappen, som tidningen delar ut varje år till en svensk modeskapare som främjat svensk kläddesign, är det finaste pris som finns i branschen.

Vill du ha en bra blandning av tips på snyggt prisvärt mode, vad som händer på catwalken och spännande livsstilsreportage är Damernas Värd det självklara valet. Beställ en prenumeration till dig själv eller ge bort en i present.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 14
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 1940
Chefredaktör: Jonna Bergh
Räckvidd: 83000


Vem läser tidningen?

Män: 9 %
Kvinnor: 91 %
Ålder: 30 - 80 år


500 tecken kvar

Lorra,
Blir bara sämre o sämre. DV har inte längre fokus på mode. Ingen lyx o flärd längre utan mest prat om återvinning , hållbarhet o miljötänk. Kommer inte att förnya min prenumeration som jag har haft i 15 år,tyvärr.
Bibbi,
Tråkigt att tidningen förfallit, inte alls lika bra som tidigare. I augusti kom en tidning "råd hur du sköter fötterna inför sommaren". I augusti. I juni en tidning om ett nytt klädmärke som ska ta miljöhänsyn, men inte ett ord om HUR.
Cecilia,
Inte lika läsvärd som tidigare, alldeles för mycket dyrt "Solsidan"-mode för mig. Synd på en gammal favorit!
Lisa,
Underbar tidning!
Anna H,
Seriös, aktuell, intressanta artiklar och bra modereportage.
Helena,
Jag älskar Damernas Värld!
Marie Axén,
En underbar tidning med mycket mode ur olika vinklingar. Användbart och inspirerande! En kanonbra tidning helt enkelt.