Amica

Denna tidning är på Italienska

(0 röster)

Produktbeskrivning

Har du en passion för mode? Får du inte nog av att sitta och bläddra i modetidningar om och om igen tills de faller isär? Letar du möjligtvis efter en present till en modeälskande person? Då är den här tidningen någonting för dig!

Vi på Tidningskungen klassar Amica som en fantastisk high fashion-tidning med många kvalitéer. Värt att lyfta är deras otroliga känsla för mode och goda journalistik samt dess fullständigt enastående bilder som man knappt kan släppa med blicken.

Tidningen Amica grundades redan år 1962 och kommer ut 1 gång i månaden med en ny inspirerande tidning. Den är på italienska och trycks i självasta Milano, Italien. Amica har även ett par översatta exemplar tillgängliga på bulgariska, indonesiska och engelska. Som chefredaktör finner vi Emanuela Testori och ansvarig utgivare är RCS Periodici.

Känner du för en inspirerande och viktig modetidning med fokus på rätt delar? Beställ hem din prenumeration via oss på Tidningskungen.se redan idag. Du kommer att älska din nya tidning, Amica!

Land: Italien
Språk: Italienska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Mediafy


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665