Amica omslag
Denna tidning är på Italienska
Prenumerera på tidningen

Amica

Betyg:
(0 röster)
Den här tidningen går tyvärr ej att beställa på Tidningskungen. Nedan ser du förslag på likvärdiga tidningar.

Amica

Har du en passion för mode? Får du inte nog av att sitta och bläddra i modetidningar om och om igen tills de faller isär? Letar du möjligtvis efter en present till en modeälskande person? Då är den här tidningen någonting för dig!

Vi på Tidningskungen klassar Amica som en fantastisk high fashion-tidning med många kvalitéer. Värt att lyfta är deras otroliga känsla för mode och goda journalistik samt dess fullständigt enastående bilder som man knappt kan släppa med blicken.

Tidningen Amica grundades redan år 1962 och kommer ut 1 gång i månaden med en ny inspirerande tidning. Den är på italienska och trycks i självasta Milano, Italien. Amica har även ett par översatta exemplar tillgängliga på bulgariska, indonesiska och engelska. Som chefredaktör finner vi Emanuela Testori och ansvarig utgivare är RCS Periodici.

Känner du för en inspirerande och viktig modetidning med fokus på rätt delar? Beställ hem din prenumeration via oss på Tidningskungen.se redan idag. Du kommer att älska din nya tidning, Amica!

  • Land: Italien
  • Språk: Italienska
  • Utgåvor/år: 12
  • Förlag: Mediafy

Recensioner av Amica

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665