Expo

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (185 röster)

Produktbeskrivning

Tidskriften Expo granskar, bevakar och berättar om den organiserade intoleransen och dess konsekvenser. I Sverige och i världen. Läs om personerna som hatar och de som drabbas, om organisationerna som växer och de som håller sig i skuggorna, om myter och om sanningar. Utsedd till årets tidskrift 2010.

#4-2019
Sverigedemokraterna ifrågasätts ofta utifrån partiets egen historia. Men har kritikerna rätt? Är partiets bakgrund viktig om vi vill förstå var det står idag? Vi dyker ned i en av den svenska samtidens mest omdiskuterade frågor.

Vi riktar även blicken mot lokalpolitiken. I kommuner där SD har makt driver de en politik som bygger gemenskap genom exkludering.

Dessutom 20 år sedan svenska nazister gick från ord till handling. Hatet i SD-vänliga Facebookgrupper, Victor Klemperer - språkvetaren vars slutsatser fortfarande är lika aktuella, omdebatterad rättegång, Hanna Rajs Lara och Charlotte Wiberg skriver krönikor, Adnan Mahmutovic om Nobelpriset och mycket mer...

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Förlag: Tidskriften Expo
Startår: 1996
Chefredaktör: Daniel Poohl
Upplaga: 1700


500 tecken kvar

Catherine Kärnä,
En av de viktigaste tidskrifter i Sverige..Försvarare av demokrati, yttrandefrihet och humanism i vårt land.. Tack att ni finns..
Lars Sandgren,
You are the best!
Vendela,
Expo är en tidning som bevakar och skriver om rasistiska, antisemitiska och nazistiska organisationer och fenomen. Den är politiskt obunden och vaddå muslimälskande. De har skrivit om islamister och antiemiter som M Omar och Ahmed Rami. Vilka konstiga kommentarer, ni vet ju ingenting.
stefan svensson,
Obunden ??? ha.ha..alla på red. är vänsterextrema !!Kommunistiska arbetarförbundet....KPML(r) osv.de ägnar sig åt politisk åsiktsregistrering,och annan mycket grov brottslighet
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665