Expo

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (206 röster)

Produktbeskrivning

Tidskriften Expo granskar, bevakar och berättar om den organiserade rasismen och dess konsekvenser. I Sverige och i världen. Läs om personerna som hatar och de som drabbas, om organisationerna som växer och de som håller sig i skuggorna, om myter och om sanningar. Utsedd till årets tidskrift 2010.

I nya numret av Expo tar vi upp jakten på Sveriges enda internationellt efterlysta nazist. Vi slår hål på polisens hittills hetaste spår och söker svar på frågan: Var finns Simon Arnamo? Dessutom besöker vi Frankrike där Marine Le Pen styrt det högerextrema partiet hon ärvt av sin far i tio år, vi tittar närmare på Alternativ för Sveriges satsning på höstens kyrkoval och på arkitektur som högerpopulistiskt slagfält. Det och mycket mer.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Förlag: Tidskriften Expo
Startår: 1995
Chefredaktör: Anna Fröjd
Räckvidd: 6500


500 tecken kvar

Catherine Kärnä,
En av de viktigaste tidskrifter i Sverige..Försvarare av demokrati, yttrandefrihet och humanism i vårt land.. Tack att ni finns..
Lars Sandgren,
You are the best!
Vendela,
Expo är en tidning som bevakar och skriver om rasistiska, antisemitiska och nazistiska organisationer och fenomen. Den är politiskt obunden och vaddå muslimälskande. De har skrivit om islamister och antiemiter som M Omar och Ahmed Rami. Vilka konstiga kommentarer, ni vet ju ingenting.
stefan svensson,
Obunden ??? ha.ha..alla på red. är vänsterextrema !!Kommunistiska arbetarförbundet....KPML(r) osv.de ägnar sig åt politisk åsiktsregistrering,och annan mycket grov brottslighet