Humorkavalkad

Denna tidning är på Svenska

4/5 (187 röster)

Utgivningsplan 2023

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 5 juli
5. 6 september
6. 8 november

Produktbeskrivning

Det bästa av svenska humorklassiker – nu samlade i en tidning! Både Åsa Nisse och Lilla Fridolf är självklara begrepp i serievärlden. Från och med 2007 finns de i samma tidning eftersom tanken är att nå läsare som gillar svenska serier med god kvalité. Åsa Nisse är kanske mest känd som uppfinnare, tjuvfiskare, älgjägare och en klurig man i största allmänhet. Lilla Fridolf delar sin tid mellan arbetet som kontorschef och äkta make till den ibland lätt koleriska hustrun Selma. Han är toffelhjälten personifierad. Humor klassiker är på svenska.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Story House Egmont


Vem läser tidningen?

Män: 73 %
Kvinnor: 27 %
Ålder: 14 - 80 år


500 tecken kvar

Erika,
Mycket bra tidning med bra serier. Åsa-Nisse bäst
Ted,
Lilla Fridolf är najs, men Åsa-Nisse är dålig, men folk gillar han ju... dom andra serierna är också skitbra, trevligt med Tiger.
Emil,
Bra tidning. Hoppas den blir bättre efter nyår med 91:an
Johan,
Åsa-nisse och lilla fridolf vinner Tävlingen om serietidningar :D
Tidorf,
Åsa-Nisse är den skönaste svenska serie som finns. Alla borde läsa den
Martin,
Den är vad den heter!!