Mad Magazine

Denna tidning är på Engelska

4/5 (189 röster)

Produktbeskrivning

Är du helt galen i serietidningar? Har du en förkärlek för satir i såväl bilder som skrift? Kanske är du på jakt efter en present till någon som passar in på beskrivningen ovan? Sluta leta och beställ en prenumeration på Mad Magazine redan idag!

Mad Magazine är en av de absolut populäraste tidningarna i USA. Undrar du varför?
Varje utgåva tar upp aktuella och viktiga världshändelser och kulturella händelser med en rejäl dos humor. Mad Magazine lyfter även fram roliga artiklar och dylikt som håller dig väl uppdaterad om dagsaktuella skandaler och höjdpunkter.

Tidningen har blivit mycket populär längs med åren och dagens prenumeranter är mycket nöjda! Läs om aktuella politiker, kulturella profiler, artister och andra kända personer på ett lite skojigare sätt. Mad Magazine har en riktigt hög lägsta nivå!

Det utländska förlaget ansvarar för de världskända serietidningarna Superman, Batman, Wonder Woman och många, många fler. Mad Magazine är tryckt i engelsk text och kommer ut med 6 stycken efterlängtade nummer varje år.

Börja prenumerera själv eller ge bort en prenumeration på Mad Magazine och förundras över både innehåll och utseende. Beställ din prenumeration via oss på Tidningskungen, alla prenumerationer avslutas automatiskt!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Prenax AB


Vem läser tidningen?

Män: 89 %
Kvinnor: 11 %


500 tecken kvar

Ted,
bra tidning, men svenska MAD var bättre.