Hatchimals (UK)

Denna tidning är på Engelska

3.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Hatchimals tidning

Hatchimals Magazine (UK) är tidningen för dig som älskar den populära leksaksserien Hatchimals. Dess innehåll är magiskt och fullt av aktiviteter som håller barnens kreativitet i gång. Varje nummer är fyllt med överraskande interaktiva berättelser, pussel och underhållande funktioner som omfamnar kreativitet och fantasifull lek.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av spännande berättelser och fantastiska bilder som baseras på den måste-ha-leksaken, där hemliga djur bryter sig ut ur sina färgglada ägg efter att ha fått kärlek och uppmärksamhet. Du får också njuta av kreativa idéer och aktiviteter som är kopplade till Hatchimals-världen, inspirerande och underhållande artiklar som främjar barnens lärande och utveckling, exklusiva intervjuer och essäer från karaktärerna inom Hatchimals-universumet, samt tester och recensioner av de senaste och mest eftertraktade Hatchimals-produkterna och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill ge ditt barn en värld av magi och kreativitet och hålla dem engagerade med en värld av Hatchimals, då är Hatchimals Magazine (UK) tidningen för er. Prenumerera idag eller ge bort som present, tillgänglig både som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar