LEGO NINJAGO

Denna tidning är på Svenska

4/5 (535 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
1. 17 januari
2. 28 februari
3. 04 april
4. 09 maj
5. 20 juni
6. 25 juli
7. 29 augusti
8. 03 oktober
9. 14 november
10. 19 december

Produktbeskrivning

LEGO Ninjago är tidningen alla LEGO-fans har väntat på!

LEGO släppte leksaksserien LEGO Ninjago 2011 och tanken var från början att denna serie enbart skulle säljas under en 2 års period för att ge plats till något nytt och fräscht.
Fansen blev tack och lov långt fler än väntat och våra ninjavänner har sedan dess blivit stjärnorna i sin egna Tv-serie och numera även i sin helt egna serietidning.

Följ modiga ninjahjältar som Cole, Kai och Zane i nya actionfyllda äventyr och samla på de LEGO-figuriner som medföljer tidningarna.

Varje nummer innehåller 12 sidor serier såväl som pyssel, quiz och du får dessutom två posters som du kan pryda väggarna med.

Varje utgåva plastas tillsammans med en LEGO-figurin eller tillbehör!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 9
Förlag: , Egmont Story House AB


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 3 - 10 år


500 tecken kvar

Henning,
Den här tidning är så usel att jag nästan kräks. Allt är bara baserat på plastfigurer med en "tidning" full av reklam. Detta förpestar barnen och deras sinne för kvalitet. Vakna, Sverige, vakna! Lägg ned den här skiten på detsamma. I hate it! Ovänliga hälsningar henning
Suss,
Min fyraåring älskar denna! Rolig att läsa och kluriga övningar :) Mycket reklam men den älskar han också.
Isak,
Bästa tidningen.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665