Privata affärer

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (716 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
2. 08 februari
3. 08 mars
4. 05 april
5. 04 maj
6. 07 juni
7. 05 juli
9. 06 september
10. 04 oktober
11. 01 november
12. 29 november
13. 29 december

Produktbeskrivning

Börja prenumerera på Privata Affärer så får du varje månad ta del av experternas råd till din privatekonomi. Med affärstidningen Privata Affärer håller du koll på finansvärldens tyngsta bolag och de senaste nyheterna som påverkar världens ekonomi.

Privata affärer erbjuder varje månad alla läsare analytiska reportage som ger större kunskap om bland annat börsmarknaden, bostaden, lån och pensionen. Tidningen grundades redan år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull och given informationskälla för läsaren med sina konkreta placeringsråd. Börja prenumerera på Privata Affärer redan idag och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Bonnier Magazines & Brands AB
Startår: 1978
Chefredaktör: Per Hammarlund
Upplaga: 47600


Vem läser tidningen?

Män: 74 %
Kvinnor: 26 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Hans,
Perfekt tidning utan att behöva vara inverterar proffs.
Magnus,
Kunde inrikta sig mer på just titeln och för människor med intresse.. Inte bara direktörer, utan finns lärare, socionomer, sjuksköterskor, etc med intresse för detta, men den är det inte till för..
martin,
Tycker tidningen är kanon!! Lite dyr kanske..
Fixa,
Dyr för de med normala inkomster
Marianne,
Absolut bästa tidningen för en småsparare som inte är så insatt. Lättläst och skrivet på ett sätt som gör att man börjar intressera sig för sin egna ekonomi Alla råd och tips man får är otroligt bra och istället för att förlora bankränta har jag nu de senaste 2 åren fått mer i sparpotten än tidigare
Jan-olof Beckman,
informativ och läsvärd
Peter Johansson,
En utmärkt tidning, tillsammans med DI och någon ytterligare ekonimisk tidskrift. Läser den dagligen på nätet ! Mvh Peter
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665