Offgrid (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Offgrid tidning

Offgrid (US) är en unik publikation som firar självförsörjande livsstilar och de som strävar efter självständighet och hållbarhet. Denna tidskrift är känd för sin omfattande täckning av ämnen som överlevnadstekniker, off-the-grid innovationer och ekologiskt boende, vilket gör den till en favorit bland äventyrare och miljömedvetna läsare. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste nyheterna och trenderna inom självförsörjande livsstilar, fångar tidskriften andan och praktiken av att leva i harmoni med naturen på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Offgrid erbjuder en hel sektion tillägnad självförsörjande tekniker och innovationer, där läsarna kan fördjupa sig i denna självständiga värld genom exklusiva intervjuer, reportage från hållbara samhällen och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya produkter och utrustning för off-the-grid livsstilar, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar de tekniska och ekologiska aspekterna av att leva utanför det traditionella nätet.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva friheten och självständigheten av en off-the-grid livsstil och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter hållbarhet och innovation, är Offgrid (US) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar