Vagabond

Denna tidning är på Svenska

2.5/5 (1053 röster)

Utgivningsplan 2021

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
1. 22 december

Produktbeskrivning

”Vagabond är Sveriges största resemagasin. Vi visar vägen till okända guldkorn världen över och ger dig tipsen som förgyller din resa.” - Fredrik Brändström, chefredaktör

Vagabond startades 1987 och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Från att ha varit en tidning som riktade sig till unga äventyrare och backpackers så har Vagabond med åren blivit en bred produkt för reseintresserade av alla åldrar. Här kan du läsa om spännande och udda resmål som få har besökt samtidigt som vi levererar de bästa tipsen för semesterresan till Grekland eller London.

Tidningens initierade resetips, välskrivna resereportage och fantastiska bilder har upprepade gånger vunnit flera prestigefulla pris, bland annat Svenska Publishingpriset och flera kategorier i Tidskriftspriset, som delas ut av Sveriges Tidskrifter.

Kvalitét, trovärdighet, nyfikenhet och passion går hand i hand i allt som Vagabond producerar, vare sig det är print eller digitalt, kurser eller böcker. Vagabond.se är Sveriges mest besökta resesajt med mängder av inspiration och oberoende information om resor. Här finns allt inför resan – inspirerande resereportage och reseguider, nyheter, resetips, granskningar, bloggar, filmklipp, bildspel och tävlingar.

Som prenumerant på Vagabond får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Egmont Story House AB
Startår: 1987
Chefredaktör: Fredrik Brändström
Upplaga: 25900


Vem läser tidningen?

Män: 44 %
Kvinnor: 56 %
Ålder: 20 - 64 år


500 tecken kvar

Christer,
Kart bättre än konkurrenten, synd att ni INTE har erbjudande på den.
Magnus,
Klart bästa resetidning.. Inspiration och nya idéer inför resan.. Väl värd pengarna.
Klara,
Bästa resetidningen med massor av inspiration.
Susanne,
En jättebra tidning med mycket bra förslag och tips, men varför skrivs det så sällan om Sri Lanka som är så härligt och billigt land att semestra i?
Magnus,
Bra tidning.. Köper när det har resmål jag är intresserad av. Typ Thailand, Vietnam, Kambodja.
Emil Larsson,
Jag har länge följt Vagabond och tycker den har blivit bättre och bättre. Ni gör ett grymt jobb att ge världen till era läsare. Fortsätt precis så, tack! Till och med senaste Tysklandstidningen var intressant - jag som aldrig skulle åka dit (Berlin undantaget)
Katrin Lundgren,
Jag köper tidningen Vagabond nu och då, då jag fastnar för resmål ni frontar kring. Och mitt estetiska sinne får sitt då jag ser era omslag som ju är fantastiskt lockande. Eftersom jag gillar Indien så blev jag superglad då jag såg senaste tidningen. Tack för den.
ROGER SPERRLING,
Läser tidningen sporadiskt eftersom jag reser mycket & jobbar mest utomlands, men det har alltid varit mycket intressanta reportage & tips att få i tidningen. Keep up the good work & låt Er inte nedslås av gnällspikar som inte varit utanför tullarna? Hjälper Er gärna med bilder&text i Centralafrika
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665