Kalle Anka & C:o

Denna tidning är på Svenska

4/5 (6180 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
31. 29 juli
32. 5 augusti
33. 12 augusti
34. 19 augusti
35. 26 augusti
36. 26 augusti
37. 9 september
38. 16 september
39. 23 september
40. 30 september
41. 7 oktober
42. 14 oktober
44. 14 oktober
43. 21 oktober
45. 4 november
46. 11 november
47. 18 november
48. 18 november
49. 2 december
51. 16 december
52. 16 december

Produktbeskrivning

Kalle Anka Serietidning

Kalle Anka & C:o är en av Sveriges mest populära barn serietidningar som ger dig oslagbar underhållning varje vecka! Med en prenumeration hänger du med Kalle Anka och hans vänner på alla äventyr och mycket där till.

Förutom förstklassiga serier bjuder tidningen på kluriga tävlingar med fina priser, klassiska Deckargåtan, samt Tips & Tricks. Kalle Anka ges ut av förlaget Story House Egmont AB som idag förser hela Sverige med mängder av underhållning för barn och ungdomar. Överraska ditt barn med en prenumeration eller varför inte ett lösnummer på Kalle Anka för en garanterat uppskattad present!

Prenumerationer & Lösnummer hos Tidningskungen

Som prenumerant på Kalle Anka & C:o får du tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer. Nu kan du även beställa Kalle Anka som lösnummer!

Se fler av våra Kalle Anka Magasin!
Kalle Ankas Pocket
Kalle Ankas Pocket Special
Kalle Anka Klassiker
Ankeborgs Samlarpocket

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 52
Förlag: Story House Egmont
Startår: 1948
Räckvidd: 88000


Vem läser tidningen?

Män: 60 %
Kvinnor: 40 %
Ålder: 5 - 65 år


500 tecken kvar

Morgan,
Detta är världens bästa serietidning och kommer alltid att vara det oavsett vad.
Mollan,
Kalle anka är en bra och rolig tidning som passar nästan alla, Jag älskar det och jag skulle verkligen rekommendera.
anonym,
suuuuperbra
Henning,
Bästa tidningen jag nånsin har läst! Bra serier, bra skämt, allt är superduperbra! Den som inte tycker Kalle är bäst, förstår jag inte! Men: Mer Don Rosa i tidningen!
Per,
Jag är ju samlare, har INTE prenumererat på denna sedan 70-talet men de som jag har vid sidan av (dubletter i betydligt sämre skick än det jag har i samlingen) har jag läst och tycker att både 40- o 50- talen samt 60-62 o 73-74 höll betydligt bättre kvaliteer än dagens K.A. som dock håller extremt mycket högre kvalite' än de från 1968-70 (som ju var skrämmande dåliga bilder som förstörde historierna), men det är alltid på det viset att det går upp och ned genom åren.
Mats Persson,
Jag gillar Kalle anka, efter 50 år så skrattar jag fortfarande, att det förekommer ’favorit i repris’ missunnar jag inte nya läsare.
Amis,
Tyvärr har gamla Kalle haft sitt bäst före datum. Plumpa skämt. Intetsägande historier. T o m tidningspappret är underkänt. Börja ge ut Kalle varannan eller var tredje vecka istället.
Isabelle Kalle älskaren,
Kalle anka är jätte kul! Alla måste prenumerera på honom??
Angely,
Kalle är bäst.
Björn,
Är 69 och läser Kalle med stor förtjusning varje vecka.
Floyd,
Kalle anka är bäst!
Elias,
Realy good.
Alicia,
Bara så bäst.
Noel,
Kalle anka är det bästa jag har läst sen 2012.
Hans Hrachovina,
Har läst Kalle sèn i nästan 60 år, nu ska mina barn-barn fortsätta med arvet...
Erika,
Kalle Anka är en fantastisk tidning! Har läst den hela livet och är idag 28 och har just klickat till mig en ny prenumeration!
William,
Den är Awesome
Basse,
Slutade prenumerera för drygt tio år sedan. Jag tyckte att jag var för gammal. Nu är jag tillräckligt gammal för att inte bry mig om ifall jag är gammal. /Nygammal prenumerant
jonathan,
kalle anka är en bra humor tidning, jag har läst dom sen jag var 6 år och är 12 nu. tycker ni ska fortsätta med era tidningar det stöder verkligen
Filip,
det är världens bästa tidning
Peter,
Både jag som är 26 och farsan som är 57 älskar kalle anka. Finns faktiskt ingen bättre serie. Lika så kalle Anka pocket. ett måste!
wioletta,
Jag må vara 23 år men jag verkligen älskar läsa Kalle anka :)