Icakuriren

Denna tidning är på Svenska

4/5 (811 röster)

Produktbeskrivning

Icakuriren – Sveriges mest älskade veckomagasin! Sätt guldkant på vardagen med Icakuriren och få massor av inspiration! Icakuriren är en unik mix av aktuella ämnen, kultur, mat och inspirerande läsning. Varje vecka möter du spännande personer, får recept och dryckestips för helgen, granskningar, recensioner, korsord och nöjestips.

Icakuriren blir snabbt din självklara vän i den stressiga vardagen och ger dig lust att låta helgerna glittra. Varva ner tillsammans med veckans fullspäckade utgåva och tillåt dig själv att koppla bort den stressiga vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat. I Icakuriren finns något för alla i familjen.
Tidningen delas ut av Egmont Tidskrifter AB och utkommer med 52 nr per år.

Vill du prenumerera på Icakuriren eller känner du någon som skulle uppskatta en prenumeration på tidningen? Då har du hamnat rätt! Beställ en prenumeration redan idag och bli en av många lyckliga prenumeranter på tidningen. Du kommer inte att bli besviken!

Förlaget delar ut ett fåtal dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.
Unna dig en prenumeration redan idag och välkommen till Sveriges mest lästa veckomagasin!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 50
Förlag: Egmont Publishing AB
Startår: 1942
Chefredaktör: Helena Rönnberg
Upplaga: 92800


Vem läser tidningen?

Män: 20 %
Kvinnor: 80 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Mona,
Tycker bra om tidningen, alltid roligt när den finns i postlådan. Mona
Ronja,
Har läst denna ibland hos frissan men inget som jag känner är värd priset. Nu är det iför sig länge jag läste denna. Men kom det ett trevligt erbjudande till ett bra pris+gåva då skulle jag testa:)
Mona,
Det sämsta ja läst för den kostnaden.
berit,
det sämsta jag läst
Ingegerd Klintebäck,
Jag har aldrig gillat överdrifter. Icakuriren har jag prenumererat på i omgångar och blivit besviken varje gång. Sveriges mest älskade veckomagasin- vad finns det för belägg för påståendet!?? Mvh
Britt-Marie Vik ,
Bra tidning med reportage skrivna på god svenska och trevlig presentation. Önskar lite fler korsord och sodukon. I övrigt mycket nöjd!
Barbro Johansson,
Mycket bra tidning med recept, tävlingar m.m. är toppen!
Rita Borg,
Bästa Damtidning är Icakuriren <3
Anna Simu,
Finns alltid något trevligt och lättsamt samt intressant att läsa. Bra recept, intressanta recensioner.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665