Land

Denna tidning är på Svenska

4/5 (3153 röster)

Produktbeskrivning

Oavsett säsong, erbjuder Land en skattkista av gröna idéer för ditt hem och din trädgård. Upptäck djur och natur och låt dig förtrollas av berättelser från landsbygdens hjärta. Land ger dig praktiska gör-det-själv-tips, hållbara odlingsråd och smakrika recept.

Som prenumerant får du exklusiv tillgång till korsord, sudoku och quiz både i tidningen och online på land.se. Ge bort en prenumeration på Land – den perfekta presenten för den naturälskande vännen. Välkommen hem till livet på landet!

Detta kan du förvänta dig i Land just nu:

Trädgård och Odling:

• Skapa en oas på balkongen eller altanen med våra steg-för-steg guider.
• Upplev doften av honungsrosor i den blomstrande trädgården Grönkulla.

Mat och Dryck:

• Njut av sommarens smaker med våra bästa recept på sallader, pajer och söta jordgubbar.
• Upptäck gurkans mångsidighet med våra innovativa recept.

Djur och Natur:

• Lär dig knepen för att locka abborren till kroken under sommarens fisketurer.
• Följ med på jakt efter det återupptäckta åkerbäret och lär dig var du kan finna det.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 48
Förlag: LRF Media AB
Startår: 1971
Chefredaktör: Joel Linderoth
Räckvidd: 161300


Vem läser tidningen?

Män: 47 %
Kvinnor: 53 %
Ålder: 50 - 80 år


500 tecken kvar

Ulla Magnusson,
Allmänna delen har rejäla reportage i ämnen som är viktiga att belysa. Lantbruk är guld för lantbrukardotter i förskingringen som behöver uppdateras i näringen.
Maria,
Det var svärmor som prenumerant som lät mig få sina lästa tidningar som gjorde mig intresserad. En god blandning i lagom format för oss som är nära djur, natur och förädling av desamma. Trevliga reportage och recept. Helt i min smak!
Carina ,
En tidning jag har fick upp ögonen på och läst sedan jag var 12 år!
Mikael,
En fantastisk tidning som gör en glad. Trevliga, intressanta och äkta reportage. Skönt också att det finns en tidning som inte glömmer bort landsbygden.
Louise,
Minns inte om jag prenumererade via Tidningskungen, men jag tyckte att tidningen Land innehöll rätt mkt intressanta artiklar angående lantligt liv, djur, natur, trädgård och korsord.
Louise Sandström,
Jättebra tidning inom de flesta av områden jag är intresserad av.
Ewa i Ljusdal,
Bra tidning ! Önskar dock att annonser som för fram falsk varudeklaration inte skall finnas i denna tidning ! Relief pain är en bluff , innehåller stora mängder av menthol, på tuben står bl a innehåll av Homeopatiska medel och dessa känsliga ämnen förstörs i kontakt med menthol . Tråkigt att personer med värk luras på detta sätt.
Lisa,
En av de bättre tidningar som finns där reportagen skildrar verklighet utifrån Fakta istället för drömvärldar som i många andra tidningar.
Lasse Björck,
Läser och uppskattar mycket; har så gjort sedan urminnes tider ! Uppskattar blandningen vitmossa - deckare med ortanknytning
Lars Erik Johansson,
Löser gärna korsord i Land. Men jag blir besviken när ett gammalt sommarkryss återkommer.
M,
Älskar denna tidning. Roliga reportage från landets alla hörn och kluriga korsord.
Micke,
Härligt med en tidning som bejakar hela Sverige. En tidning som är positiv och glad.
Lasse Björck,
Bra initiativ att utse årets lantis; bra med en lista med hundra lantisar, ja.
Marianne C Cordes,
Bristen på svärta i trycket gör det allt svårare att läsa text i reportage etc..Nr 49 extra tunt o delvis suddigt.Vissa annonser kräver förstoringsglas. Med tanke på läsarnas ålder och att det är känt och vanligt med åldersförändringar i seendet, tänk om.
Christina Åkerstedt,
Tänk att det inte kan stå vid beställningen hur ofta tidningen kommer ur om man ska ge bor den. Förbättring!
Håkan Nilsson,
Har funderingar om jag ska pren. på Land?Tycker det är botten att Land har denna mängd av alkoholannonser. Tycker det är en fruktansvärd dubbelmoral då man vet vad alkoholen ställer till i samhället. Men jag förstår att det är pengar som styr.Efterlyser lite moral också.
Martin,
Förtroendet för tidningen faller som en sten när ni tom säljer ut omslaget till annonser. Idag fick jag tidningen "Landlotten. Premiär för en ny skraplott" i brevlådan. Är det journalistik och har ni ingen självaktning? Tack för mig, jag säger upp min prenumeration.
Inga-Lena Olsson,
Jag har haft Land förut skall nu vilja ha tidningen igen
Tidningskungen.se,
Hej Lill-Britt, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi har ingen tillgång till något prenumerationsregister. Vi ber dig kontakta förlaget för att få hjälp med dina frågor angående uppsägning av din befintliga prenumeration. Kontaktuppgifter finner du nedan: Land LRF Media AB 08-588 366 00 pren@lrfmedia.lrf.se God Jul! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Lill-Britt Rydberg,
Avslutar härmed min prenumeration på land o tackar för mig. Hälsningar Lill-Britt Rydberg
Lajla Rosvall,
Jag har haft tidningen för några år sedan, Dags att prova igen, tror jag.
Karl-Erik Pettersson,
Hej! Jag har haft tidningen alltsedan Lantbrukarnas föreningsblad upphörde och det blev Land. En mycket bra tidning, men nu är jag för gammal och tackar för mig. Därför kommer jag inte att prenumerera i fortsättningen. Lycka till i fortsättningen!
Evy Andersson,
jag är helt nöjd med tidningen blir glad varje torsdag när den kommer
Ingvar Björk,
Angående den fantastiska uträkningen om arrenden kontra älgskador. Att er tidning bara kan ta in liknande fantasier utan att kontrollera uppgifternas verklighetsanknytning och sanningshalt. Inga skatter inräknad och inga kostnader för älgskadorna och räntan kan man ifrågasätta.
Ingrid Andersson,
Jag håller med om det är den glada läsvärda tidning, en fin tidning om naturen mat mm.
Leif Hultgren,
Barnens rebus nr.13 skall vara: "Ställ fram klockan" Det tycker jag. Hej då!
Gun-Britt Henningsson,
Jag tycker tidningen är ok ,men saknar klockan jag skulle få.vid premier. jag har väntat länge nu
maire qvarfordt,
bra tidning.dålig på att hålla lovad premier. lovad mönstrad duk,kakfat 2-vån. ny prenumerant den 2010-11-26. har ejn sett något av utlovade saker.
Kjell Hedlund,
Tidningen Land är ett underbart tidsfördriv. Det finns alltid något som intresserad.