Key Profile Series (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Profile Series tidning

Key Profile Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av framstående personligheters liv och deras inverkan på vår historia och nutid. Dess innehåll är djupgående och engagerande, och ger läsaren en detaljerad inblick i betydelsefulla individers bidrag till samhället. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående biograferna och profilskribenterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och medryckande berättelser om inflytelserika personers liv, strategiska och analytiska lösningar för att förstå deras betydelse, inspirerande och informativa artiklar om deras verk, gärningar och arv, exklusiva intervjuer och essäer från framstående profiler, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla biografierna, publikationerna och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om betydelsefulla personligheter och vill fördjupa dig i en värld av inspiration och påverkan, då är Key Profile Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till någon som uppskattar djupgående personporträtt och inspirerande livshistorier!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar