Farming Simulator (DE)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Farming Simulator tidning

Farming Simulator (DE) är tidningen för dig som är intresserad av lantbruk, maskiner, spel och simulering. Deras innehåll är informativt, inspirerande och roligt för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan sköta, utveckla och njuta av sin egen bondgård i spelet Farming Simulator. Du får också tips och råd från experter, utvecklare och användare, nya idéer och utvecklingar inom lantbruksindustrin, samt tester och recensioner av de bästa produkterna, appararna och tjänsterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och realistiska lantbruksprojekten, praktiska och effektiva övningar för att bygga eller modifiera maskiner, system eller enheter, dekorativa och funktionella tips för att göra din bondgård mer personlig, inspirerande och underhållande artiklar om lantbruk historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända lantbruksälskare, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom lantbruksvärlden i Tyskland och världen.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den lantbruksintresserade världen och vill fördjupa dig i den informativa och roliga världen, då är Farming Simulator (DE) tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Tyskland
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar