Lula Magazine

Denna tidning är på Engelska

5/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Tidningen Lula är för dig som älskar den udda sidan av mode, fotografi och stil. Det är ett älskvärt forum med massor av bilder och artiklar om design, popkultur och konst. Det är en härlig, lättläst och en aning beroendeframkallande tidskrift. Tidningen beskrivs av många som ”en uppnosig brittisk modetidning med förankring i underjordiskt mode som presenteras i en kvalité man endast kan drömma om.”

Lula är så mycket mer än en tidskrift. Det är en samling av vackra bilder där det presenteras många olika nyanser av mode- udda, ungt, oskyldigt och många fler. Du kan också läsa långa intressanta artiklar och intervjuer med designers. Det här är verkligen en tidning för dig som brinner för mode och detta ses som ett samlarobjekt för många modefantaster.

Tidningen beskriver sig själv som ”den typ av tjej som du blir kär i”. Det är tur för oss att det är en tidning, så vi öppet kan titta på glamouren, livsstilen och konsten. Lula tar med sig foton, intervjuer, mode, musik och barndomsminnen och delar denna samling av reportage från en mängd olika illustratörer, journalister och kreatörer, med alla som vill läsa.

Denna tidning ges ut med 3 nummer per år och varje utgåva innehåller mycket och varierande läsning. Prenumerera redan idag för att få ta del av denna guide som hjälper dig genom modedjungeln.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 3
Förlag: Mediafy


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665