Posh Magazine (IT)

Denna tidning är på Italienska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Posh Magazine (IT) tidning

Posh Magazine är en italiensk tidning som handlar om mode, skönhet, livsstil och kultur. Den är en del av Unique Media-gruppen och har sedan 2003 publicerat månatliga utgåvor. Posh Magazine erbjuder sina läsare inspirerande och kreativa artiklar, intervjuer, reportage, essäer och bilder om olika teman som rör den moderna och glamorösa världen av mode och skönhet.

Tidningens innehåll

I Posh Magazine kan du läsa om hur du kan sminka dig med olika märken som NARS Cosmetics, hur du kan styla dig med märken som Zara, hur du kan resa till Paris med Chanel, eller hur du kan träffa kändisar som Camilla och Nilufar. Du kan också följa med på exklusiva event, modevisningar, fester och intervjuer med några av de mest inflytelserika och kreativa personerna i modebranschen. Du kan också se fantastiska bilder av modeller, plagg, objekt och platser från hela världen.

Prenumerationer

Posh Magazine är det perfekta magasinet för dig som vill följa de senaste trenderna, upptäcka nya stilar och produkter, och skapa din egen personliga look. Beställ din prenumeration på tidningen idag!

Land: Italien
Språk: Italienska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar