Vogue (russian Edition) omslag
Denna tidning är på Ryska
Prenumerera på tidningen

Vogue (russian Edition)

Betyg:
5 av 5 (1 röst)
Den här tidningen går tyvärr ej att beställa på Tidningskungen. Nedan ser du förslag på likvärdiga tidningar.

Vogue (russian Edition)

Älskar du mode? Är du intresserad av hur den internationella modescenen ser ut? Då är tidningen Vogue något för dig.

Vogue är idag världens äldsta publicerade modemagasin och har länge setts som en av grundpelarna i modevärlden. Nu har vi möjlighet att erbjuda dig den ryska versionen av denna uppskattade modetidning. Vogue Russian edition är Rysslands svar på ”Modebibeln” och ger dig ständigt det senaste inom mode och skönhet.

Den ryska versionen av Vogue har getts ut sedan 1998 fram tills idag och har gett modeintresserade stor insyn i trender som haute couture och gett direktrapportering från olika mode events runt om i världen. Allt för att du ska få ta del av de senaste modenyheterna innan resten av världen. Utöver allt detta så får du skönhetsknep och träningstips - allt för att du ska bli så trendig som möjligt.

Vogue betyder ”stil” på franska och det är just det som Vogue handlar om. De har av flera blivit hyllade som världens mest inflytelserika modetidning och är en av världens mest uppskattade modemagasin.

Tidningen ges ut med 12 nummer per år, fullspäckade av mode, skönhet och backstage reportage. Allt för att du ska bli inspirerad att bli ditt trendigaste jag. Välkommen till en helt ny värld av mode, trender och skönhet.

  • Land: Ryssland
  • Språk: Ryska
  • Utgåvor/år: 12
  • Förlag: Mediafy

Recensioner av Vogue (russian Edition)

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665