Modern Painters

Denna tidning är på Engelska

(0 röster)

1. Välj erbjudande

Den här produkten går tyvärr ej att beställa på Tidningskungen. Nedan ser du förslag på likvärdiga produkter.

Produktbeskrivning

Modern Painters är tidningen för dig som är intresserad av nutida konst. Varje utgåva lyfter fram två konstnärer som är aktuella just nu på ett nytt och fräscht sätt som skiljer sig ifrån konkurrenterna. Du får som läsare även möjlighet att kika in deras portfolios och följa konstnärernas utveckling ifrån första till senaste skapelse samt läsa om konstnärens tankar kring hur hen har utvecklats genom åren.

Modern Painters är en vacker tidskrift som på ett modernt sätt gör att även personer som i vanliga fall inte dras till kulturella tidskrifter kan finna tidningen rolig och inspirerande. Tillskillnad för många andra tidskrifter om konst så har Modern Painters valt att inkludera all typ av konst. Förutom målade konstverk så analyserar de även nutida kultur i form av fotografier, film, arkitektur, böcker, dans- och design. Även om tidningen mest fokuserar på nutida konst- och kultur så nämner de även äldre konstverk som fortsätter att inspirera dagens konstnärer världen över.

Tidningen gavs för första gången ut i Storbritannien 1987 och kom då ut fyra gånger om året. Man har sedan dess ökat antalet utgåvor per år så att du som prenumerant idag får hem totalt 8 nr fullspäckade med det senaste inom konstvärlden.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Mediafy


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665