Airfryer Cookbook (UK)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

AirFryer Cookbook tidning

Airfryer Cookbook (UK) är tidningen för dig som är intresserad av frityrmat utan olja. Deras innehåll är läckra, nyttiga och enkla recept som du kan laga med din airfryer. En airfryer är en smart köksapparat som använder varmluft för att fritera maten utan att tillsätta någon olja. Det gör maten krispig, saftig och smakrik, samtidigt som den sparar kalorier, fett och tid.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av härliga recept på frityrmat från hela världen, som pommes frites, kycklingnuggets, falafel, vårrullar och donuts. Du får också praktiska och kreativa idéer för att variera din frityrmat, som att använda olika kryddor, såser, tillbehör och fyllningar. Dessutom får du inspirerande och underhållande artiklar om frityrmatens historia, kultur, hälsofördelar och miljöpåverkan. Du får även exklusiva intervjuer och krönikor från kända kockar, matbloggare, dietister och experter. Du får också tester och recensioner av de senaste och bästa airfryer-modellerna, erbjudandena och tillbehören på marknaden.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i frityrmatens värld och vill fördjupa dig i den läckra och spännande frityrmaten, då är Airfryer Cookbook (UK) tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar