Nat Geo Travel Food (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Nat Geo Travel Food tidning

Nat Geo Travel Food (UK) är en inspirerande publikation som firar mat- och resekulturen runt om i världen och de som älskar att utforska den. Denna tidskrift är berömd för sin omfattande rapportering av globala kulinariska äventyr, från djupgående artiklar om lokala delikatesser till inspirerande reseberättelser, vilket gör den till en favorit bland mat- och reseentusiaster. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste nyheterna och trenderna inom mat- och resevärlden, fångar tidskriften essensen och glädjen i att upptäcka nya smaker och platser på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Nat Geo Travel Food erbjuder en hel sektion tillägnad mat- och reseupplevelser, där läsarna kan fördjupa sig i denna spännande värld genom exklusiva intervjuer, reportage från olika kulturer och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya matdestinationer, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar mat- och reseindustrins mångsidiga landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva världens mat- och resekulturer på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter äventyr och autenticitet, är Nat Geo Travel Food (UK) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar