Essence

Denna tidning är på Engelska

(0 röster)

Produktbeskrivning

Essence är tidningen för afroamerikanska kvinnor som fokuserar på att lyfta det senaste inom mode, livsstil, och skönhet på ett sätt som får det att kännas som att du pratar med din kompis!

Är du nyfiken på hur den nyblivna mamman Cardi B får familjelivet att gå ihop med sin växande musikkarriär eller undrar du över hur Serena Williams nya klädkollektion kommer att se ut? I så fall är den här tidningen något för dig!

Tidningen Essence och hemsidan Essence.com har som mål att inspirera afroamerikanska kvinnor till att våga följa sina drömmar och innehåller förutom underhållning även texter som lyfter aktuella samhällsämnen och nyheter.

Essence är inte bara en tidning utan även ett varumärke som har revolutionerat tidningsbranschen och blivit en viktig del i amerikansk media.

Sedan 1995 så har Essence Festival arrangerats i New Orleans där stora namn som Prince, Beyoncé, Diana Ross och Mary J Blige har uppträtt. Festivalen fick även besök av Barack Obama och Hilary Clinton när de 2007 kandiderade till preseident. Essence Festivalen arrangeras varje år i början av juli och attraherar mer än 400 000 besökare.

Det första numret av tidningen Essence hade utgivning redan 1970 och tidningen lever fortfarande vidare idag med 8,5 miljoner läsare.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Mediafy


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665