Essence omslag
Denna tidning är på Engelska

Essence

Essence är tidningen för afroamerikanska kvinnor som fokuserar på att lyfta det senaste inom mode, livsstil, och skönhet på ett sätt som får det att kännas som att du pratar med din kompis!

Är du nyfiken på hur den nyblivna mamman Cardi B får familjelivet att gå ihop med sin växande musikkarriär eller undrar du över hur Serena Williams nya klädkollektion kommer att se ut? I så fall är den här tidningen något för dig!

Tidningen Essence och hemsidan Essence.com har som mål att inspirera afroamerikanska kvinnor till att våga följa sina drömmar och innehåller förutom underhållning även texter som lyfter aktuella samhällsämnen och nyheter.

Essence är inte bara en tidning utan även ett varumärke som har revolutionerat tidningsbranschen och blivit en viktig del i amerikansk media.

Sedan 1995 så har Essence Festival arrangerats i New Orleans där stora namn som Prince, Beyoncé, Diana Ross och Mary J Blige har uppträtt. Festivalen fick även besök av Barack Obama och Hilary Clinton när de 2007 kandiderade till preseident. Essence Festivalen arrangeras varje år i början av juli och attraherar mer än 400 000 besökare.

Det första numret av tidningen Essence hade utgivning redan 1970 och tidningen lever fortfarande vidare idag med 8,5 miljoner läsare.

Etiketter: Mode, Livsstil
  • Land: Storbritannien
  • Språk: Engelska
  • Utgåvor/år: 12
  • Förlag: Mediafy

Recensioner av Essence

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
Prenumerera på tidningen

Essence

Betyg:
(0 röster)
Gilla:
Extra info: Observera att utländska titlar har en något längre leveranstid.
Kontakta kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp.
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665