Boycott (IT/FR)

Denna tidning är på Franska

4/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Boycott tidning

Boycott är tidningen för dig som är intresserad av mode, konst, musik och dans i Paris. Deras innehåll är spännande, elegant och rebelliskt för deras läsare, som vill upptäcka den kreativa och mångkulturella scenen i Paris.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av fängslande reportage och vackra bilder från Paris mode-, konst-, musik- och dansvärld, praktiska och kreativa idéer för att förbättra din stil, smak och personlighet, inspirerande och underhållande artiklar om Paris historia, kultur, samhälle och livsstil inom mode, konst, musik och dans, exklusiva intervjuer och krönikor från kända modeskapare, konstnärer, musiker och dansare, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen i Paris.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i mode, konst, musik och dans i Paris och vill fördjupa dig i den kreativa och rebelliska Paris världen, då är Boycott tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Italien
Språk: Franska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar