Mini V+C (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Mini V+C tidning

Mini V+C (UK) är en nyskapande publikation som firar ungdomlig kreativitet och självuttryck. Denna tidskrift är känd för sin passion för fotografi, mode, musik och kultur, presenterat genom ett ungt perspektiv. Med varje nummer dedikerat till att utforska självuttryck, fångar tidskriften läsarnas fantasi och främjar individualitet på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Mini V+C är fylld med innehåll som inspirerar unga läsare, inklusive exklusiva intervjuer, trendiga mode- och smyckestrender, och djupgående diskussioner om ämnen som mental hälsa, multikulturell representation, kroppsinclusivitet och mer. Sedan dess lansering har tidskriften varit en plattform för att lyfta fram och stödja unga röster, och erbjuder läsarna en inblick i den unga generationens dynamiska värld.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill utforska kreativitet och självuttryck från ett ungdomligt perspektiv och vara en del av en gemenskap som värdesätter mångfald och aktivism, är Mini V+C (UK) en ovärderlig källa till inspiration. Prenumerera idag för att inte missa en enda detalj av denna kreativa resa eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar