Nomas (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Nomas tidning

Nomas (UK) är en distinkt publikation som firar gastronomi och design, och de som har en passion för dessa konstformer. Denna tidskrift är känd för sin omfattande täckning av kultur- och designtrender, från djupgående artiklar om innovativa kockar till banbrytande designkoncept, vilket gör den till en favorit bland kreatörer och esteter. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste nyheterna och trenderna inom mat och design, fångar tidskriften kreativiteten och skönheten i dessa fält på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Nomas erbjuder en hel sektion tillägnad design, där läsarna kan fördjupa sig i dess värld genom exklusiva intervjuer, reportage från internationella mässor och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya restauranger och designprodukter, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar mat- och designindustrins dynamiska landskap.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva världen av gastronomi och design på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter innovation och estetik, är Nomas (UK) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 2
Förlag:


500 tecken kvar