Flight Journal (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Flight Journal tidning

Flight Journal (US) är tidningen för dig som är intresserad av flyg, historia, teknik och äventyr. Deras innehåll är informativt, inspirerande och spännande för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan uppleva, utforska och njuta av olika flygdestinationer, flygplan och flyghändelser runt om i världen. Du får också tips och råd från experter, piloter och användare, nya idéer och utvecklingar inom flygindustrin, samt tester och recensioner.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och realistiska flygprojekten, praktiska och effektiva övningar för att flyga eller förbättra flygplan, detaljer eller tekniker, dekorativa och funktionella tips för att göra ditt cockpit mer personligt, inspirerande och underhållande artiklar om flyg historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända flygälskare, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom flygvärlden i USA och världen.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den flygintresserade världen och vill fördjupa dig i den informativa och spännande världen, då är Flight Journal (US) tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag: Mediafy Magazines AB


500 tecken kvar