Creative Collection (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (7 röster)

Produktbeskrivning

Creative Collection (UK) tidning

Creative Collection (UK) är tidningen för dig som älskar att skapa och dekorera med papper, tyg, pärlor, garn och andra material. Deras innehåll är aktuellt, kreativt, roligt och relevant för deras läsare, som vill utveckla sina färdigheter och få inspiration till nya projekt.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du tillgång till steg-för-steg-guider och tips som skapats av ett team av talangfulla och erfarna designers, som visar dig en mängd olika tekniker för att göra dina alster så vackra och personliga som möjligt. Du får också läsa om spännande artiklar och reportage om de senaste och bästa produkterna, trenderna, evenemangen och personerna inom pyssel- och hantverksvärlden. Du får även följa med på kreativa resor och äventyr till olika platser i Storbritannien och utomlands, samt få inspiration och råd om hur du kan leva ett mer hållbart och hälsosamt liv med pyssel och hantverk.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du älskar att skapa och dekorera med olika material och vill lära dig mer om hur du kan uttrycka din kreativitet, då är Creative Collection (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 13
Förlag:


500 tecken kvar