The American Interest

Denna tidning är på Engelska

(0 röster)

Produktbeskrivning

Är du intresserad av en tidning som fokuserar på internationella relationer och global ekonomi? En tidning som inriktar sig på utrikespolitik från ett amerikanskt perspektiv? The American Interest behandlar allt detta med en konservativ inriktning på ett väldigt informativt och reflekterande sätt.

The American interest har sedan starten 2005 försett utrikespolitiskt intresserade amerikaner med gedigna reportage och välskrivna artiklar om allt vad politik innebär. Innehållet i tidningen behandlas på ett genomtänkt, seriöst och informativt sätt.

Tidningens skribenter försöker i sina artiklar analysera USA:s agerande på den globala scenen och de krafter som formar den, inte bara ur strategiska aspekter utan också ur ekonomiska, kulturella och historiska perspektiv.

The American interest ges ut varannan månad och innehåller artiklar av varierande längd. Deras artiklar har genomgående temat ”Amerika i världen”, de beskriver sig själva som att de ska förklara världen för Amerika, och Amerika för världen.

Deras mål är att i de 6 utgåvor som ges ut om året, förse världen med det främsta forumet för allvarliga och såväl civila diskussioner om alla möjliga slag av frågor som formar USA:s roll på den internationella arenan.

Förbered dig på mycket intressant och varierande läsning som behandlar den globala politiken och ekonomin på ett väldigt informativt och utförligt sätt. Känns detta intressant? Då är detta tidningsprenumerationen du letar efter. Ta del av Tidningskungens erbjudanden och genomför din beställning redan idag

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Mediafy


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665