The American Interest omslag
Denna tidning är på Engelska
Prenumerera på tidningen

The American Interest

Betyg:
(0 röster)
Extra info: Observera att utländska titlar har en något längre leveranstid.
Kontakta kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt köp.

The American Interest

Är du intresserad av en tidning som fokuserar på internationella relationer och global ekonomi? En tidning som inriktar sig på utrikespolitik från ett amerikanskt perspektiv? The American Interest behandlar allt detta med en konservativ inriktning på ett väldigt informativt och reflekterande sätt.

The American interest har sedan starten 2005 försett utrikespolitiskt intresserade amerikaner med gedigna reportage och välskrivna artiklar om allt vad politik innebär. Innehållet i tidningen behandlas på ett genomtänkt, seriöst och informativt sätt.

Tidningens skribenter försöker i sina artiklar analysera USA:s agerande på den globala scenen och de krafter som formar den, inte bara ur strategiska aspekter utan också ur ekonomiska, kulturella och historiska perspektiv.

The American interest ges ut varannan månad och innehåller artiklar av varierande längd. Deras artiklar har genomgående temat ”Amerika i världen”, de beskriver sig själva som att de ska förklara världen för Amerika, och Amerika för världen.

Deras mål är att i de 6 utgåvor som ges ut om året, förse världen med det främsta forumet för allvarliga och såväl civila diskussioner om alla möjliga slag av frågor som formar USA:s roll på den internationella arenan.

Förbered dig på mycket intressant och varierande läsning som behandlar den globala politiken och ekonomin på ett väldigt informativt och utförligt sätt. Känns detta intressant? Då är detta tidningsprenumerationen du letar efter. Ta del av Tidningskungens erbjudanden och genomför din beställning redan idag

  • Land: Usa
  • Språk: Engelska
  • Utgåvor/år: 6
  • Förlag: Mediafy

Vem läser tidningen?
  • Män: 50 %
  • Kvinnor: 50 %

Recensioner av The American Interest

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665