Politik & SamhälleVill du hänga med i samhällets heta debatter samt läsa intressanta artiklar om vardagliga samhällsfrågor? Är du intresserad av politik och om vad som händer inom världspolitiken? Vill du veta om vad som påverkar vårt samhälle och politiken idag? Svaret till liknande frågor kan du hitta genom att prenumerera på tidningar som Fokus, Filter och Axess. Hos Tidningskungen finner du massor med prenumerationer på tidningar som har koll på omvärldens stora och små debatter inom politik och samhälle.
Läs mer...

visar 61 produkter

SocialpolitikEn oberoende specialtidskrift som debatterar den snabba samhällsomvandlingen är tidningen Socialpolitik. Tidningen fokuserar på social-och välfärdspolitik. Är du också för rättvisa? Är mänskliga rättigheter och demokrati en viktig faktor för dig? Är jämställdhet och solidaritet bärande värderingar? Då är prenumerationen hos Socialp

Axess Magasin – idétidskriften som öppnar fönstret mot det internationella samtalet. I Axess Magasin hittar du som läsare alltifrån längre samhällsreportage, kulturartiklar och recensioner av den senaste internationella facklitteraturen.