Julklappar barn

I vårt breda utbud hoppas vi att du kan finna de bästa julklapparna till barnen. För de minsta har vi samlat tecknade serier och barntidningar på flera olika språk. Här finns tidningar för alla åldrar, från de allra yngsta upp till tonåringar. Din julklapp blir en mysig och uppskattad lässtund för hela familjen, som räcker länge.

Du behöver inte oroa dig för att mottagaren av julklappen ska behöva säga upp prenumerationen själv, utan det sköts automatiskt när du beställer din tidningsprenumeration via oss på Tidningskungen. När du lagt din beställning får du leverans per mail, vilket gör att du kan köpa julklappar till barnen i allra sista minuten om det skulle bli stressigt. Läs mer
Populäraste julklapparna till barnen:
Till den speltokige:
Julklappar till barn mellan 3-8 år:
Julklappar till barn mellan 6-12 år:
Julklappar till barn mellan 8-14 år:
 • Min Häst omslag

  Min Häst

  Från 149 kr
  spara 58%

 • Pets omslag

  Pets

  Från 139 kr
  spara 46%

 • TOPModel omslag

  TOPModel

  Från 139 kr
  spara 37%

 • Musse Pigg & Co omslag

  Musse Pigg & Co

  Från 259 kr
  spara 31%

Fler julklappar till barn:

Hitta uppskattade julklappar till barnen


Varför inte köpa 2017 års julklappar till barnen på nätet? På den här sidan hittar du en mängd olika titlar som passar allt från seriefantasten till den teknik- eller hästintresserade. Sök bland våra många julklappstips för barn eller klicka dig runt bland de mest populära barnmagasinen för att hitta titlarna som passar bäst in på dina julklappsmottagare.

På Tidningskungen kan du välja att göra ett personligt julkort till barnen i samband med att du gör din beställning. Prenumerationen startar först efter den 24e december och ger härlig läsning levererad direkt hem i brevlådan, långt efter att de andra julklapparna mist sin glans.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665