Julklapp barn

Julklappstips till barnen


Köpa julklappar till barn kan vara både det enklast och svåraste. Barnens julklappslistor brukar vara fulla av spännande saker som dom önskar sig. Problemet brukar snarare vara att välja ut vilka saker som är bra och användbara för barnen. Det är sällan barn önskar sig kläder, böcker eller annat som kan vara bra att ha. På tidningskungen har vi mängder av bra julklappar som passar barn oavsett ålder och intressen.

Ge bort en smart julklapp till barnen i år


Många föräldrar kämpar med att få barnen att läsa mer. För barnen lockar andra saker som telefoner, Ipads och tv-spel. När barnen blir lite större och böckerna slutar innehålla bilder är det inte lika visuellt spännande som tidigare. En bra inkörsport till att få barnen att börja läsa mer böcker är tidningar. Det finns massor av smarta tidningsprenumerationer som passar perfekt som julklapp till barnen.

Topp 3 julklapps tips till barn


1. Kamratposten
Kamratposten har funnits över 125 år och är en riktig klassiker. Dom flesta barn som läser Kamratposten är mellan 8-14 år och tidningen är full av aktuella nyheter, reportage, vetenskap och frågor om kropp och knopp. Kamratposten är en uppskattad julklapp av barnen som också ger dom mängder av kunskap, det kan aldrig vara fel.

2. SvD Junior
Sveriges bästa nyhetstidning för barn! Brukar du som vuxen läsa tidningen på helgmorgonen ihop med en go kopp kaffe? Låt barnen göra samma sak. SvD Junior är en annonsfri tidning som riktar sig till barn i åldrarna mellan 8-14 år. Tidningen förklarar aktuella nyheter i världen och Sverige på ett språk som är anpassat för barnen. Svd Junior är också fullproppad med knepiga korsord, allmänbildande quiz och enkla recept. En riktigt smart julklapp till barnen alltså.

3. Bamse
För dom lite yngre barnen mellan 4-12 år är tidningen med världens starkaste björn en klassiker som aldrig kan bli fel. Barn har sedan 1973 följt med och förundrats över Bamses äventyr. Tidningen bjuder på spännande läsning som är svår att slita sig från. Förutom spännande läsning innehåller tidningen olika pyssel. Ibland följer också någon överraskning med. Bamse är en given julklapp till barnen som är utefter en stark förebild att läsa om.

Så köper du en julklapp till barnen på Tidningskungen.se


Välj den titel eller titlar som du tycker passar barnen bäst. Välj sedan det erbjudande du vill ha, på dom flesta prenumerationer finns det flera erbjudanden med olika längder och priser. Välj sedan att ge bort produkten som en julklapp och fyll i personuppgifterna och välj hur du vill betala. Du kan betala vi både kort och klarna. Alla julklappar som du köper till barnen innan jul kommer att aktiveras först efter jul så att ingen tidning kommer innan julafton. Skriv sedan ett kort och lägg in i ett kuvert så är du klar. En prenumeration är både en smart och rolig julklapp som garanterat kommer att uppskattas av barnen.